Makaleler
11
Yer
Japonya, Fukuoka
Kabe örtüsünden parçaların Epstein'a gönderildiği ortaya çıktı.

Parçaları gönderen Al-Ahmadi'nin Epstein'e gönderdiği e-posta:

"Bu siyah parçaya en az 10 milyon Müslüman dokundu."
20260202_144716.webp

Kabe örtüsünden parçaların Epstein'a gönderildiği ortaya çıktı.

Parçaları gönderen Al-Ahmadi'nin Epstein'e gönderdiği e-posta:

"Bu siyah parçaya en az 10 milyon Müslüman dokundu."Eki Görüntüle 223757

Kâbe örtüsüne ait parçaların, Jeffrey Epstein tarafından evinde halı olarak kullanılmak üzere satın alındığı ortaya çıktı.
Halı olarak kullanılmasına izin verilmiş yani.
Yoruma gerek yok galiba.

Kâbe örtüsüne ait parçaların, Jeffrey Epstein tarafından evinde halı olarak kullanılmak üzere satın alındığı ortaya çıktı.
Halı olarak kullanılmasına izin verilmiş yani.
Yoruma gerek yok galiba.

Bir şey derim de ban söz konusu olabilir şu olaya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu adam tüm Dünya'da güvenlik sorunu, bunlar haricinde direkt tüm organ mafyaları, çocuk pazarlamacıları, cidden en büyük suç bu olmalı. Eğer bu ülkelerin en ufak adamlığı varsa bu Epstein'i bulur ve cezasını hakettiğince verir.

Ben bu adamın bu kadar ünlü ve devlet adamına hizmet verdikten sonra hapse gireceğini ve dahi girdikten sonra orda kendini asacağını hiç düşünmüyorum.

Düzenlenmiş hâli olanı paylaşmış olayım, çok karışık orası.

Bunda BitDefender uyarı döngüsüne giriyor.

Bu adam tüm dünya'da güvenlik sorunu, bunlar haricinde direkt tüm organ mafyaları, çocuk pazarlamacıları, cidden en büyük suç bu olmalı. Eğer bu ülkelerin en ufak adamlığı varsa bu Epstein'i bulur ve cezasını hakettiğince verir.

Ben bu adamın bu kadar ünlü ve devlet adamına hizmet verdikten sonra hapse gireceğini ve dahi girdikten sonra orada kendini asacağını hiç düşünmüyorum.

Nerede verecek diğer tarafta mı? Adam gebermiş çoktan.