Mersin'de bir minibüse yolcu olarak binen şahıs, minibüs şoförüne saldırdı ve ardından minibüsü kaçırdı. Saldırgan, başka bir araca çarparak bir zeytin bahçesine daldı ve kazada hayatını kaybetti.
Detaylar
Kim cevapladı?GTA 5 oynuyor mübarek. Ölmeseydi keşke, sorgusunu dinlerdik.
- Makaleler
- 1
Madde kullanıyordu belki de.
Yaşanan bölgede bu tür olayların olması gelen ırka bağlı bir durum değil maalesef. Yıllardır sürekli medyaya düşmede dahi Silifke'de böyle şeyler olmakta.Türkiye'nin Miami'si olma potansiyeli varken malum ırk yüzünden ne hale geldi güzelim şehir.
Bunu oyunlara baglarlar simdi, baslik hazir: GTA 5 DIYE BIR OYUN OYNADI, MINIBUSU KACIRDI.
Mersin gerçekten ilginç bir yer. Gerçi, Türkiye gerçekten ilginç bir yer.
Öyle zaten haberlerde gördüğümüz annesini, karısını, kızını hatta sokakta tanımadığı insanı arkasından gidip *ldürenlerin %90'ı madde kullanıyor. madde kullananla bırak arkadaşlık yapmayı muhabbet bile edilmez.
Allah rahmet eylesin, herhalde aklı dengesi yerinde değildi. 
Mersin'de geçmişte yaşayan birisi olarak durduk yere başınıza bela almanız çok olasıdır. Tüm şehirlerden daha yüksektir. Kaç defa badireler atlattım. Kuzenimle birlikte sahilde otururken az daha Kur'an satanlarla birbirimize giriyordum, kuzenim sigara verdi de gittiler.
Bir keresinde keşin teki önümü kesti karşıya geçerken trafikte. Bunlar sadece birkaçı. Allah korudu, hayatta kaldım size öyle diyeyim. Mersin bu arada sonradan bozulmadı, ben çocukken çok daha kötüydü oralar. En son 2019'a kadar oradaydım, gittim. Türkiye'nin şimdiye kadar yaşadığım hem en güzel şehri hem de en başınıza iş alabileceğiniz bir şehir.
Durduk yere gelir bela sizi bulur, bundan emin olabilirsiniz. Pozcu, Mezitli, Atatürk Parkı sahiline çok sık gitmeniz yeterli bunları yaşamanız için.
Ama yine de sabahları erkenden kalkıp balığa gitmeyi çok özledim oralarda.
Mersin'de geçmişte yaşayan birisi olarak durduk yere başınıza bela almanız çok olasıdır. Tüm şehirlerden daha yüksektir. Kaç defa badireler atlattım. Kuzenimle birlikte sahilde otururken az daha Kur'an satanlarla birbirimize giriyordum, kuzenim sigara verdi de gittiler.
Bir keresinde keşin teki önümü kesti karşıya geçerken trafikte. Bunlar sadece birkaçı. Allah korudu, hayatta kaldım size öyle diyeyim. Mersin bu arada sonradan bozulmadı, ben çocukken çok daha kötüydü oralar. En son 2019'a kadar oradaydım, gittim. Türkiye'nin şimdiye kadar yaşadığım hem en güzel şehri hem de en başınıza iş alabileceğiniz bir şehir.
Durduk yere gelir bela sizi bulur, bundan emin olabilirsiniz. Pozcu, Mezitli, Atatürk Parkı sahiline çok sık gitmeniz yeterli bunları yaşamanız için.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yıllardır oluyor çünkü doğudan gelen yoğun göç, dün başlamadı. Yıllardır sürdürülen düzensiz göç, şehrin asayişini ve güvenliğini yerle bir etti. Sadece Mersin değil, Adana da aynı durumdan nasibini aldı ve almaya devam ediyor.Yaşanan bölgede bu tür olayların olması gelen ırka bağlı bir durum değil maalesef. Yıllardır sürekli medyaya düşmede dahi Silifke'de böyle şeyler olmakta.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
T3PA pedal seti RJ12 ucu hangi sıralama ile değiştirilemeli?
- kompetankedi
-
-