Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.511 Çözümler 19 Beğeniler 3.756 Yer Cintra 27 Mayıs 2025 #1 Mersin'de yaşıyorum ve akşam saatlerinde sürekli itfaiye geçiyor. Yangın alarmını çalarak geçiyor bir de. Mersin'de bir sorun mu var?
Mersin'de yaşıyorum ve akşam saatlerinde sürekli itfaiye geçiyor. Yangın alarmını çalarak geçiyor bir de. Mersin'de bir sorun mu var?
pesimist34 Üstün Açılış Hamlesi Hız Tutkunu Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 3.785 Makaleler 13 Çözümler 52 Beğeniler 7.061 Yer Bolu Dağı Tüneli 27 Mayıs 2025 #2 Bunu aslında size sormak lazım. Mersin ilimiz maki bitki örtüsüne sahip olduğundan maalesef ki yaz ayları geldikçe yangınlar artıyor.
Bunu aslında size sormak lazım. Mersin ilimiz maki bitki örtüsüne sahip olduğundan maalesef ki yaz ayları geldikçe yangınlar artıyor.
KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.511 Çözümler 19 Beğeniler 3.756 Yer Cintra 28 Mayıs 2025 #3 pesimist34 dedi: Bunu aslında size sormak lazım. Mersin ilimiz maki bitki örtüsüne sahip olduğundan maalesef ki yaz ayları geldikçe yangınlar artıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam, 16 senedir Mersin'in aynı bölgesinde yaşıyorum ve bu kadar itfaiye geçişini ilk kez gördüm.
pesimist34 dedi: Bunu aslında size sormak lazım. Mersin ilimiz maki bitki örtüsüne sahip olduğundan maalesef ki yaz ayları geldikçe yangınlar artıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam, 16 senedir Mersin'in aynı bölgesinde yaşıyorum ve bu kadar itfaiye geçişini ilk kez gördüm.