Detaylar
Kim cevapladı?SadeceZinzap
Uzman
Teknolojik aletlerinin hepsini kapat, ışık olmayan bir yere geç ve gözlerini kapatıp hiç açma. Bu şekilde uykuya dalmış olursun.
Denedim ama olmuyor.Ben bir yerde görüp sayı saymayı denemiştim. Her hareket ettiğimde baştan saymaya başlayıp hemen yatabiliyordum uyuyamadığım zamanlarda.
Bu sefer de hep bir şeyler düşünüyorum.Teknolojik aletlerinin hepsini kapat, ışık olmayan bir yere geç ve gözlerini kapatıp hiç açma. Bu şekilde uykuya dalmış olursun.
Bunların hepsini deneyeceğim.
Son düzenleyen: Moderatör:
noby
Uzman
Sayı saydığın zaman bir şey düşünmüyorsun. Bu yüzden hemen uyuyorum ben.
Deneyeceğim, teşekkürler.Sayı saydığın zaman bir şey düşünmüyorsun. Bu yüzden hemen uyuyorum ben.
Kaça kadar sayıyorsunuz?Sayı saydığın zaman bir şey düşünmüyorsun. Bu yüzden hemen uyuyorum ben.
noby
Uzman
Uyuyana kadar.Deneyeceğim, teşekkürler.
Kaça kadar sayıyorsunuz?
Tamam, muhtemelen benim 1000'e kadar saymam gerekecek
İyi akşamlar.Teknolojik aletlerinin hepsini kapat, ışık olmayan bir yere geç ve gözlerini kapatıp hiç açma. Bu şekilde uykuya dalmış olursun.
Benim 02.12'ye kadar uyumamam, 11'e kadar yatmam gerek. Son günlerde yeterli uyku alamıyorum.
Erken kalk, vücudunu yor (iş yeri gibi mesela veya okul) ve eve gel, istediğin her saatte uyursun.
Erken kalk, vücudunu yor ve eve gel istediğin her saatte uyursun. İş yeri gibi mesela veya okul.
Okuldan 6'da çıkıyorum, hemen yatağa koşarım.