seeraddar

Yetkin
Mert Hoca VDD ile konuya başlıyorum, Mikro Orijinal ile konuları pratik yapıp Mert Hoca'nın soru bankasına atılıyorum. Vakit kalırsa 3D soru bankasına gidiyorum.
3D VDD çekmeli miyim?
Arkadaşlar “abartıyorsun” demeyin, her ders yapılır ama sınavı matematik belirler. Matematik yapan kazanır.

Mert Hoca VDD ile konuya başlıyorum, Mikro Orijinal ile konuları pratik yapıp Mert Hoca'nın soru bankasına atılıyorum. Vakit kalırsa 3D soru bankasına gidiyorum.
3D VDD çekmeli miyim?
Arkadaşlar “abartıyorsun” demeyin, her ders yapılır ama sınavı matematik belirler. Matematik yapan kazanır.
Tekrar amaçlı VDD ve 1 soru bankası daha olabilir. Yalnız TYT matematikte deneme kültürü çok önemli. 1 kitap bitirdiğin an denemelere başlaman lazım.

Mert hoca vdd ile konuya başlıyorum, mikro orijinal ile konuları pratik yapıp mert Hoca'nın soru bankasına atılıyorum. Vakit kalırsa 3D soru bankasına gidiyorum.
3D vdd çekmeli miyim?

TYT matematikte çok soru bankasına gerek yok. Konuları halledip bir an önce AYT'ye geç. TYT matematik denemelerle kazanılır.

3D VDD çekmeli miyim?
3D VDD'nin Beceri Temelli Soruları'nı Youtube videosu üstünden çözüp geçin derim. Almaya gerek yok.