Mert Hoca VDD ile konuya başlıyorum, Mikro Orijinal ile konuları pratik yapıp Mert Hoca'nın soru bankasına atılıyorum. Vakit kalırsa 3D soru bankasına gidiyorum.
3D VDD çekmeli miyim?
Arkadaşlar “abartıyorsun” demeyin, her ders yapılır ama sınavı matematik belirler. Matematik yapan kazanır.
Mert Hoca VDD ile konuya başlıyorum, Mikro Orijinal ile konuları pratik yapıp Mert Hoca'nın soru bankasına atılıyorum. Vakit kalırsa 3D soru bankasına gidiyorum.
3D VDD çekmeli miyim?
Arkadaşlar “abartıyorsun” demeyin, her ders yapılır ama sınavı matematik belirler. Matematik yapan kazanır.
Mert hoca vdd ile konuya başlıyorum, mikro orijinal ile konuları pratik yapıp mert Hoca'nın soru bankasına atılıyorum. Vakit kalırsa 3D soru bankasına gidiyorum.
3D vdd çekmeli miyim?
3D VDD'de beceri temelli sorulara bakabilirsin, diğer türlü çok fazla olur gibime geldi ama Mert Hoca'dan oturmayan bir yer varsa konunun tamamını da izleyebilirsin.
3D VDD çekmeli miyim?