Planlanmıyor Mesajımızı artılayanları görebilelim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Devrimci Kedi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Neden sadece artılayanları görüyorsun? Eksileyenleri görmek istemiyorsan konu açmamalısın, dünya her dediğin şeye her insanın katılacağı bir yer değil. Dolayısıyla zıt fikirlere açık olmalısın, açık değilsen de kendi bildiğini okuyup konu açmamalısın ya da olumsuz fikirlere saygı duymalısın.

Yasa dışı iş yapmıyorsun görünmen ne gibi bir sorun teşkil edebilir ki? Ama evet bence de gerek yok, olsa da sorun etmem.
Görünmem sorun teşkil etmez ama hoşuma giden bir durumda olmaz. Peki insanların oylarını görmemen ne gibi sorun teşkil ediyor?

Ben sadece şahsi düşüncemi sundum. En son kararı yetkili verir. İster eksilenleri de görürüz ister görmeyiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam tartışma çıksa ne olur çıkmasa ne olur sanki iki kişi birbirini öldürecek ne alaka.

Arkadaşlar, bence mesajımızı artılayan kullanıcıları görelim ama eksileyenleri görmeyelim. Çünkü tartışma çıkabilir. Sizce?

Attım eksiyi, artılayan kullanıcıların göründüğü senaryoda ya çok saçma bir öneri artılandıysa? O zaman yine tartışma çıkmaz mı? -

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…