L4ck3y

Uzman
Vodafone fiber kullanıyorum ve yanlış anlamadıysam şu an hiçbir şekilde DNS ile engellerin üstesinden gelemiyorsunuz çünkü hepsini engellemeyi başarmışlar. Vodafone kullanan diğer arkadaşlarım da aynı durumdan muzdarip. Bilgisayarımda Kaspersky antivirüs yüklü ve yıllardır bu uygulamayı kullanıyorum; gördüğüm kadarıyla GoodbyeDPI gibi birkaç uygulamada sorun yaratıyormuş fakat Discord yasağının ilk zamanlarında sorunsuz bir şekilde GoodbyeDPI kullanabilmiştim, bu yüzden sorunumun Kaspersky kaynaklı olmadığını düşünüyorum. Bu zamana kadar modem arayüzünden DNS değiştirerek her şeyi rahatlıkla kullanabiliyordum ama bugün itibarıyla bu yöntem işe yaramamaya başladı ve ben de güncel çözümleri denedim. (Denediğim yöntemlerin videolarını en aşağıya linkledim.) SplitWire üzerinden her şeyi denedim ama sadece WireSock işe yaradı; o da sadece uygulamanın açılmasına yaradı, hiçbir şekilde mesajlar yüklenmiyor şu an. Ben de ikinci videodaki gibi WireSock uygulamasını kendim yükleyip denedim (SplitWire üzerinden her şeyi teker teker kaldırıp üstüne SplitWire uygulamasını da kaldırdıktan sonra denedim) ama yine aynı sonuç; sadece uygulama açılıyor ve üstüne siteden de giremiyorum Discord'a. Bunun üzerine config dosyasını iyileştirebilmek için yapay zekaya başvurdum (Gemini ve Claude) fakat yine değişen bir şey olmadı, WARP denedim, hatta Psiphon bile denedim ama nafile. Bu durumu nasıl çözebilirim, benden başka aynı sorunu yaşayan var mı?

SplitWire üzerinden wiresock kurulumu yaptığımda discord açılıyor ve mesajlar yükleniyor fakat discordu kapatıp açtığımda ya da pc kapatıp açtığımda aynı sorun devam ediyor ve sıfırdan kurulum gerekiyor her seferinde

Son düzenleme:
DNS'e müdahale eden her şeyi kaldırarak denersen zaten normal hocam. Nslookup testini YogaDNS açıkken yapar mısın bir de? Başka hiç bir yerden DNS değiştirme ve DPI uygulaması kullanmadan bunu bir dene. Discord'un IP adresi dönecek mi görmemiz lazım.
1774383339312.webp
1774383385099.webp

Evet -r 1+s parametresi çalışmıyormuş.
Şimdi masaüstüne o bulduğu parametre ile kısayol oluşturdu program Discord (DPI) yazıyor. Onu çalıştırır mısın Discord açılacak mı görelim.

Evet -r 1+s parametresi çalışmıyormuş.
Şimdi masaüstüne o bulduğu parametre ile kısayol oluşturdu program Discord (DPI) yazıyor. Onu çalıştırır mısın Discord açılacak mı görelim.

Yok hocam açılmıyor. Şu an sanırım internette garip bir durum var telefondan VPN de açamıyorum hiçbir şekilde VPN bağlantı kurmuyor kursa bile hiçbir siteye girmiyor. Belki bir şeyi bozmuşumdur diye modemi de resetledim fakat sonuç aynı adamlar bir şekilde her şeyi engellemiş VPN bile açamıyorum.

ByeDPI bulduğu strateji ile discord'a ulaşıyor programa göre. Programın açılmaması ilginç. Çalışan stratejiyi (parametreyi) aldık.

Son kez şunu deneyelim. YogaDNS açık olsun, ByeDPI Manager'da strateji kısmına aşağıdakini yazıp uygulamalar kısmına da discord'u ekledikten sonra programda bağlan diyelim ve Discord'u normal kısayolu ile açmaya çalışalım.

Kod:
--proto udp --udp-fake 6 --auto none --proto tls,http --oob 7+hm --auto none

ByeDPI bulduğu strateji ile discord'a ulaşıyor programa göre. Programın açılmaması ilginç. Çalışan stratejiyi (parametreyi) aldık.

Son kez şunu deneyelim. YogaDNS açık olsun, ByeDPI Manager'da strateji kısmına aşağıdakini yazıp uygulamalar kısmına da discord'u ekledikten sonra programda bağlan diyelim ve Discord'u normal kısayolu ile açmaya çalışalım.

Kod:
--proto udp --udp-fake 6 --auto none --proto tls,http --oob 7+hm --auto none
onu da denedim yine işe yaramadı