Mesh sistem nasıldır?

vinisal

Uzman
Arkadaşlar modem ile bilgisayarımın arasında 15-20 metrelik bir mesafe var ve kablolu bir bağlantı gerçekleştiremiyorum. 1 adet Deco S7 almayı düşünüyorum. Routerla (TP-LINK Archer C80) Deco S7yi birbirine eşleyerek Deco S7yi bilgisayarın yanına koyacağım. Arkasındaki ethernet portlarıyla bilgisayara internet vermeyi düşünüyorum. Şu an için 100mbpslik bir internetim var ileride 200 yapmayı düşünüyorum. İnterneti bilgisayarda ne kadar iyi alabilirim? Online oyun çok oynuyorum bu yüzden pinginde olmasını istemem. Ping değerleri nasıl olur?

TP-Link firmasının deco ürünleri seçmen güzel olmuş, hatta bende deco P9 ve WPA8631p ürününü aktif olarak kullanıyorum, decolar her ne kadar stabil internet verse de PowerLine ürünleri daha düşük ping ve daha stabil internet veriyor, imkanın varsa, PowerLine ürünlerini de denemeni tavsiye ederim, iyi günler.

Powerline denedim ama sanırım elektirik hattım baya kötü olduğu için tam performans alamadım ve iade ettim. O yüzden böyle bir çözüme bakıyorum. Sizde ping değerleri, internet değerleri nasıl?

Birde 1 adet cihaz alacağım ama 2li hatta 3lü satıldığını da gördüm router ile arasında bağlantı kurmamda bir sıkıntı olmaz değil mi?

Deco nun farklı modelleride olsa mobil uygulama üstünden sorunsuz ekleyebiliyorsunuz, iyi eğlenceler, iyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…