YunaUK

Becerikli
Merhaba meslek lisesinde makine bölümü okuyorum. 3 yıl sonra meslek lisesinden mezun olucağım. Meslek lisesinden makine bölümü okumuş biri ortalama ne kadar maaş alır. Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba meslek lisesinde makine bölümü okuyorum. 3 yıl sonra meslek lisesinden mezun olucağım. Meslek lisesinden makine bölümü okumuş biri ortalama ne kadar maaş alır. Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.

4 sene meslek lisesi okumuş birisi olarak söylüyorum maaşlarını pek bilmiyorum ama asgari ücret falan alırsın ben makine bakım onarım mezunuyum kendi bölümüme yönelmedim gittim halk eğitim merkezine bilgisayar sertifikası aldım :D

4 sene meslek lisesi okumuş birisi olarak söylüyorum maaşlarını pek bilmiyorum ama asgari ücret falan alırsın ben makine bakım onarım mezunuyum kendi bölümüme yönelmedim gittim halk eğitim merkezine bilgisayar sertifikası aldım :D

Normalde en başta 50.000 60.000 TL maaş alırsın diye hem ailemin isteği hem akrabalarımın isteğiyle gönderdikleri bir bölüm en başta bölüm hakkında hiçbir bilgim yoktu ilk meslek dersine girdiğimde bile pişman olmuştum asgari ücretin altını bile alsam şükredecek seviyeye geldim.

Benim önerim kendinizi sınırlandırma yapmadan yks ye çalışmanız. Meslek liselerine özel kontenjanlar var.

Benim önerim kendinizi sınırlandırma yapmadan YKS'ye çalışmanız. Meslek liselerine özel kontenjanlar var.

Üniversitede makine mühendisliği okumayı düşünüyorum meslek lisesinden lise mezunu olarak mezun olup iyi bir iş bulabileceğimi sanmiyorum 3 sene sonra üniversite sınavına gireceğim cevremdeki insanlar ne kadar yan gelip yat dese bile kendimi riske atmak istemiyorum.