Bugün nakil olmak istediğim okula gittim. Oradaki müdür yardımcısı bana "Ancak 10. sınıfta olur. 9. sınıfta meslek lisesinden meslek lisesine nakil olmaz" dedi.
Yani ben öğretmenlerin dediklerine artık çok inanmıyorum. Hele ki ortaokulu Ş.Ö.K. ile geçerseniz hiçbir lise sizi almaz diyenden sonra. Bu arada şu an gittiğim okulun sitesini güncellememişler, bilişim bölümünün dalı olarak bilgisayar teknik servis dalı olduğu için orayı yazdım. Ama artık bilişim bölümü tek tip yapılmış. Adamlar sitelerini güncellememişler. Ayrıca e-okul'dan nakil yapmaya çalışıyorum ama hata veriyor. Yanlış hatırlamıyorsam, daha dal ve bölüm işlemleri tamamlanmadığından dolayı bir hata. Ama Eylül ayının 17'sine kadar bölüm işlemleri tamamlanacak. Ayın 17'sinden sonra nakil yaparsam sizce olur mu? Yani çok saçma bir sistem var. Ayrıca "neden nakil döneminde yapmadın" diyenler için; nakil döneminde yurtdışındaydım. Yurt dışında e-okul'a giremedim, e-okul yurt dışıyı denediğim zaman ise giriş yapamadım. Yine sistemin saçmalığı.