Makaleler
11
Yer
Japonya, Fukuoka
Fotomaç Genel Yayın Yönetmeni Uzundurukan:

"Messi 4 aylığına Galatasaray'a gelebilir. Galatasaray'ın scoutları uzun süredir Messi'nin durumunu takip ediyormuş.

Messi'nin MLS'de eline geçen para 10 milyon euro. Galatasaraylı yöneticiler, 'Bu parayı biz öderiz.' demiş."

Gerceklesme ihtimali:
20251105_163133.webp

Scout tutmuşlar bir de ya hu adam daha neyi nasıl kanıtlayabilir?

Bu arada GS'ye gelmez, Miami'de 4 ay tatilini yapmak yerine kendini yormaz.

Ben ilkokuldayken birisi Messi veya Ronaldo 3 büyüklerden birine gelecek diye iddia atında dalga geçerlerdi, şimdi gerçek olacak herhalde.
Hem Messi'ci hem Galatasaray'lı birisi olarak o kadar çok istiyorum ki şu olayın gerçekleşmesini.

Ayrıca Galatasaray Osimhen'e 75 milyon vermiş bir kulüp. Messi'ye neden ayda 10 milyon veremesin? 4 ay zaten sadece. Yani ben Messi'nin yerinde olsam Amerika'da değeri olmayan ligde oynayacağıma Galatasaray ile şampiyonlar liginde oynardım.

Şakayı bir yana bırakıp gerçekçi bir yorum yapacağım. Böyle bir şey gerçekleşirse sadece GS için değil, Türk futbolu için çok iyi PR ve gelişim olur. 4 aylık maaşı Messi'nin çok olmaz. Galatasaray, Fenerbahçe gibi kulüpler rahatlıkla ödeyebilir. Sonuçta maaşının fazlasıyla mislisi olarak forma ve sponsorluk gelirleri olur. Galatasaray Sportif Direktörü yerinde olsam gerçekten bu fırsatı kaçırmazdim. Burada asıl karar Messi ve Miami'ye düşüyor.

Son düzenleme: