emincnatas

Uzman
Yer
Bursa
Merhaba. Facebook sayfalarımı ve Instagram hesaplarımı kontrol etmek için Meta Business Suite kullanıyorum. Yaklaşık bir haftadır sıkıntısız bir şekilde Business Suite kullanıyordum, ancak hesabım kısıtlandı. Mail'e "kısıtlama kaldırma talebi oluştur" diye mesaj geldi, ancak bununla ilgili talep oluşturamıyorum; seçeneklerde çıkmıyor. İlk defa oluştururken kısıtlama yaptı, sonra hemen kaldırdı. Şimdi ise kaldırmıyor. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• Ekran Resmi 2025-05-26 17.41.17.webp
    Ekran Resmi 2025-05-26 17.41.17.webp
    151,1 KB · Görüntüleme: 62
  • Ekran Resmi 2025-05-26 17.41.30.webp
    Ekran Resmi 2025-05-26 17.41.30.webp
    97,7 KB · Görüntüleme: 55
  • Ekran Resmi 2025-05-26 17.42.32.webp
    Ekran Resmi 2025-05-26 17.42.32.webp
    154,5 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Facebook sayfalarımı ve Instagram hesaplarımı kontrol etmek için Meta Business Suite kullanıyorum. Yaklaşık bir haftadır sıkıntısız bir şekilde Business Suite kullanıyordum, ancak hesabım kısıtlandı. Mail'e "kısıtlama kaldırma talebi oluştur" diye mesaj geldi, ancak bununla ilgili talep oluşturamıyorum; seçeneklerde çıkmıyor. İlk defa oluştururken kısıtlama yaptı, sonra hemen kaldırdı. Şimdi ise kaldırmıyor. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
İşletme hesabınızın kısıtlanması durumu için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Hesap Kontrolleri:
- Hesabınızın güncel bilgilerle kayıtlı olduğundan emin olun (işletme adı, iletişim bilgileri vb.).
- Hangi kuralların ihlal edildiğini anlamak için Meta'nın Ticaret Uygunluğu Gereklilikleri'ni gözden geçirin.

2. Hesap Desteği:
- Meta Business Suite içerisindeki "Yardım" veya "Destek" seçeneklerini kontrol edin. Buradan doğrudan Meta ile iletişime geçebilirsiniz.
- İşletme Destek Sayfası üzerinden yardım talebi oluşturun. Eğer bu seçenek görünmüyorsa, farklı bir tarayıcı veya cihaz üzerinden deneyin.

3. Kısıtlama Kaldırma Talebi:
- Eğer kısıtlama kaldırma talebi oluşturma seçeneği çıkmıyorsa, farklı zaman dilimlerinde tekrar deneyin.
- Meta'nın sizinle belirtilen tarihler arasında iletişim kurması muhtemeldir; bu yüzden düzenli olarak gelen kutunuzu ve spam klasörünüzü kontrol edin.

4. Alternatif İletişim Yöntemleri:
- Twitter veya Facebook üzerinden Meta'nın resmi hesaplarına mesaj gönderebilirsiniz.
- Diğer kullanıcıların benzer sorunlarını gözden geçirin ve önerilen çözümleri inceleyin.

5. Sabırlı Olun:
- Meta gibi büyük platformlarda geri dönüş almanız zaman alabilir; dolayısıyla süreci takip etme konusunda sabırlı olun.

Güvenlik ve kurallar hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak için Meta'nın resmi kılavuzlarını incelemekte fayda var. Bu adımları denemeniz durumunda umarım sorunlarınız en kısa sürede çözülür.