Hydrogen

Uzman
Metanın kendi arama motoru ve harita uygulamasını geliştirdiğine dair haberler var. Metanın şu andaki yapay zeka chatbotu bilgi toplamak için Google ve Bing'den faydalanıyor bunun yerine kendi yapay zeka arama motorlarını üretmek istiyorlar. Ayrıca metanın bu proje için internetten topladığı veriler ile bir veri tabanı oluşturduğu da söyleniyor.

Bu Mark harbiden garip şeyler deniyor, Twitter X olunca Threads çıkarttı, ilk hafta herkes konuştu 2. hafta kimse yoktu, şu an bakarsanız zaten Instagram'ın orijinal çakması gibi bir yer, kitlesi olsun görünüş olsun. İnsanlar sanal alemde artık ne kadar anonim kalabilir dedikçe bu adamlar doğal olarak nasıl daha fazla bilgi koparabiliriz derdinde, şahsen tutacağını hiç zannetmiyorum.

Bu Mark harbiden garip şeyler deniyor, Twitter X olunca Threads çıkarttı, ilk hafta herkes konuştu 2. hafta kimse yoktu, şu an bakarsanız zaten Instagram'ın orijinal çakması gibi bir yer, kitlesi olsun görünüş olsun. İnsanlar sanal alemde artık ne kadar anonim kalabilir dedikçe bu adamlar doğal olarak nasıl daha fazla bilgi koparabiliriz derdinde, şahsen tutacağını hiç zannetmiyorum.
Adam Twitter'ı rezil etti zaten. Eskiden kullanmazdım şimdi hiç kullanmam.

İnsanlar sanal alemde artık ne kadar anonim kalabilir dedikçe bu adamlar doğal olarak nasıl daha fazla bilgi koparabiliriz derdinde, şahsen tutacağını hiç zannetmiyorum.

Anonimlik konusuna kesinlikle katılıyorum internetteki anonim kalma az bilgi paylaşma isteği gün geçtikce artarken meta inadına 2013'te gibi davranmaya devam ediyor. Yüksek ihtimal arama motoruda bu açıdan kötü olur diye tahmin ediyorum.

Anonimlik konusuna kesinlikle katılıyorum internetteki anonim kalma az bilgi paylaşma isteği gün geçtikce artarken meta inadına 2013'te gibi davranmaya devam ediyor. Yüksek ihtimal arama motoruda bu açıdan kötü olur diye tahmin ediyorum.

Arama moturunda yapacağınız aramatmaların normal site içi reklam ve ona ek olarak Facebook, Instagram gibi yerlerde de reklam olarak çıkar.