KS KS Wardom Başarılı Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 168 Çözümler 1 Beğeniler 40 Yer İstanbul 3 Eylül 2025 #21 Yusuf7878 dedi: Ben Resident Evil 4 VR oynarken hiç hissetmemiştim. Genişletmek için tıkla... Meta mağazasından mı aldınız Steam üstünde göremedim.
Yusuf7878 dedi: Ben Resident Evil 4 VR oynarken hiç hissetmemiştim. Genişletmek için tıkla... Meta mağazasından mı aldınız Steam üstünde göremedim.
Yusuf7878 Yetkin Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 2.617 Makaleler 14 Çözümler 11 Beğeniler 2.965 3 Eylül 2025 #22 Wardom dedi: Meta mağazasından mı aldınız Steam üstünde göremedim. Genişletmek için tıkla... Evet, direk gözlük üzerinden oynanabiliyor.
Wardom dedi: Meta mağazasından mı aldınız Steam üstünde göremedim. Genişletmek için tıkla... Evet, direk gözlük üzerinden oynanabiliyor.
KS KS Wardom Başarılı Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 168 Çözümler 1 Beğeniler 40 Yer İstanbul 3 Eylül 2025 #23 Deniz744 dedi: O da güzel olabilir, Resident Evil VR modlarını indirdiğimde virüs yiyince tövbe etmiştim o yüzden bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Linki atabilir misiniz? 30 dolarlık kod linki. Son düzenleme: 3 Eylül 2025
Deniz744 dedi: O da güzel olabilir, Resident Evil VR modlarını indirdiğimde virüs yiyince tövbe etmiştim o yüzden bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Linki atabilir misiniz? 30 dolarlık kod linki.
Deniz744 Başarılı Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 2.374 Çözümler 6 Beğeniler 1.354 3 Eylül 2025 #24 Wardom dedi: Telegram üstünden linki atabilir misiniz? 30 dolarlık kod linki. Genişletmek için tıkla... Atayım hocam fakat farklı platforma yönlendirmek yasak diye biliyorum. Direkt buradan atacağım. Yusuf7878 dedi: Evet, direk gözlük üzerinden oynanabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam tabii ki de hissetmezsiniz ben Steam'den bahsediyorum.
Wardom dedi: Telegram üstünden linki atabilir misiniz? 30 dolarlık kod linki. Genişletmek için tıkla... Atayım hocam fakat farklı platforma yönlendirmek yasak diye biliyorum. Direkt buradan atacağım. Yusuf7878 dedi: Evet, direk gözlük üzerinden oynanabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam tabii ki de hissetmezsiniz ben Steam'den bahsediyorum.
Yusuf7878 Yetkin Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 2.617 Makaleler 14 Çözümler 11 Beğeniler 2.965 3 Eylül 2025 #25 Deniz744 dedi: Atayım hocam fakat farklı platforma yönlendirmek yasak diye biliyorum. Direkt buradan atacağım. Hocam tabii ki de hissetmezsiniz ben Steam'den bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Steam'ı bilmiyorum hocam. Hiç denemedim.
Deniz744 dedi: Atayım hocam fakat farklı platforma yönlendirmek yasak diye biliyorum. Direkt buradan atacağım. Hocam tabii ki de hissetmezsiniz ben Steam'den bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Steam'ı bilmiyorum hocam. Hiç denemedim.
Deniz744 Başarılı Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 2.374 Çözümler 6 Beğeniler 1.354 3 Eylül 2025 #26 Yusuf7878 dedi: Steam'ı bilmiyorum hocam. Hiç denemedim. Genişletmek için tıkla... Gözlükle bazı oyunlar 4K 60 FPS bile oluyor yazdım zaten hocam. Steam 480P'ye düşüyor.
Yusuf7878 dedi: Steam'ı bilmiyorum hocam. Hiç denemedim. Genişletmek için tıkla... Gözlükle bazı oyunlar 4K 60 FPS bile oluyor yazdım zaten hocam. Steam 480P'ye düşüyor.
KS KS Wardom Başarılı Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 168 Çözümler 1 Beğeniler 40 Yer İstanbul 3 Eylül 2025 #27 Deniz744 dedi: Atayım hocam fakat farklı platforma yönlendirmek yasak diye biliyorum. Direkt buradan atacağım. Hocam tabii ki de hissetmezsiniz ben Steam'den bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Buradan reklama girebilir uyarı yersiniz diye Telegram hesabımı yazmıştım siz bilirsiniz. Deniz744 dedi: Gözlükle bazı oyunlar 4K 60 FPS bile oluyor yazdım zaten hocam. Steam 480P'ye düşüyor. Genişletmek için tıkla... Siz atın direkt ben kopyalayayım silin sonra
Deniz744 dedi: Atayım hocam fakat farklı platforma yönlendirmek yasak diye biliyorum. Direkt buradan atacağım. Hocam tabii ki de hissetmezsiniz ben Steam'den bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Buradan reklama girebilir uyarı yersiniz diye Telegram hesabımı yazmıştım siz bilirsiniz. Deniz744 dedi: Gözlükle bazı oyunlar 4K 60 FPS bile oluyor yazdım zaten hocam. Steam 480P'ye düşüyor. Genişletmek için tıkla... Siz atın direkt ben kopyalayayım silin sonra
Deniz744 Başarılı Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 2.374 Çözümler 6 Beğeniler 1.354 3 Eylül 2025 #28 Wardom dedi: Buradan reklama girebilir uyarı yersiniz diye Telegram hesabımı yazmıştım siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Reklam yapmıyorum ki? Bu link sadece sana 30 dolar verme linki.
Wardom dedi: Buradan reklama girebilir uyarı yersiniz diye Telegram hesabımı yazmıştım siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Reklam yapmıyorum ki? Bu link sadece sana 30 dolar verme linki.
KS KS Wardom Başarılı Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 168 Çözümler 1 Beğeniler 40 Yer İstanbul 3 Eylül 2025 #29 Deniz744 dedi: Reklam yapmıyorum ki? Bu link sadece sana 30 dolar verme linki. Genişletmek için tıkla... Ben sizin referansınızı kullandığımda size katkı sağlıyorsa, Konu ana konu değilse uyarı sebebi diye biliyorum.
Deniz744 dedi: Reklam yapmıyorum ki? Bu link sadece sana 30 dolar verme linki. Genişletmek için tıkla... Ben sizin referansınızı kullandığımda size katkı sağlıyorsa, Konu ana konu değilse uyarı sebebi diye biliyorum.
Deniz744 Başarılı Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 2.374 Çözümler 6 Beğeniler 1.354 3 Eylül 2025 #30 Wardom dedi: Ben sizin referansınızı kullandığımda size katkı sağlıyorsa, Konu ana konu değilse uyarı sebebi diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Direkt Techolay üzerinden DM açayım o zaman? Ya da siz bana açın.
Wardom dedi: Ben sizin referansınızı kullandığımda size katkı sağlıyorsa, Konu ana konu değilse uyarı sebebi diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Direkt Techolay üzerinden DM açayım o zaman? Ya da siz bana açın.