Metal Gear Solid Delta: Snake Eater alınır mı?

Çatlı Reis

Becerikli
Bu sıralar hiç oynayacak bir şey bulamıyorum. Steam'de 40 dolarım var ve bu oyuna denk geldim. İncelemeleri biraz izledim. Hikayesinin çok iyi olduğu söyleniyor ama oyun tamamen bir yeniden yapım olmadığı için oynanışının 2004'teki ilk çıkan hali ile aynı, biraz kütük olduğunu söylüyorlar. Oynayan veya oyun hakkında bir şeyler bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer 2004 oynamadıysan (ben oynamadım), bu sürüm bir Remake'tir ve grafikleri aşırı iyidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer 2004 oynamadıysan (ben oynamadım), bu sürüm bir Remake'tir ve grafikleri aşırı iyidir.

Remake demek oyunun grafiklerinin gelişmesi demek değildir hocam. Oynanış aynıysa ve sadece grafikler geliştiyse o oyun Remastered'dır. Zaten oyun yapımcıları da oyunun bir remake olduğunu hiç söylemediler.

Bende oyun 1MB ile indiği için indirmeye üşendim hocam. Merakla bekliyorum fikirlerinizi ona göre satın alacağım.

Benim indi, oynamaya useniyorum.

Oynarsanız fikrinizi belirtmeye gelirseniz sevinirim hocam.

Ben saniyede 5 Mb ile indirdim. GoFile'a yüklemişler.

Bugün çıktığında başladım oyuna 5 saat oynadım toplamda. Özellikle gizlilik seven birisi olarak bu oyunsuz yazın sonunda ilaç gibi geldi. Daha önceden oynamamıştım oyunu ona rağmen mekanikler ve hikaye anlatımı hiç sırıtmıyor günümüzde bile gideri var kesinlikle. Tek sorunu optimizasyon maalesef Ultra ayarlarda 1080p 30fps ancak oynayabildim o yüzden. Eğer satın almak istiyorsanız fiyatlandırması da güzel tavsiye ederim.

Teşekkür ederim hocam muhtemelen alacağım.

Kesinlikle oynanır da Konami gibi bir şirkete 1 kuruş verilmez.

Eki Görüntüle 178317

Neden ki hocam? Oyun güzelse şirketi umursamak mantıklı mıdır ki? Ayrıca Steam kütüphanemi genişletmeye çalışıyorum. Ona rağmen alınmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…