Oyun bence optimizasyon sorunu var ya da sistemim yetmiyor. RTX 4060 Ti kullanıyorum. AA'de mecbur DLSS açık ama upscaling Native ayarlardım. 1080P'de 60 FPS oynatmıyor bence. Birde oyunun başı yani. Ortamda nesne falan yok oo kadar, galiba grafikleri çok iyi ya ondan.Oyun indi. Yarım saat oynayabildim. Aşağıda yazdığım sistemle 2K ve Ultra ayarlarda sabit 60 FPS alabiliyorum. 60 FPS kilidi koymuşlar, 2025 yılındayız yahu. Ama optimizasyondan memnunum. İşlemcim ve ekran kartım 65 dereceyi geçmedi. Mafia The Old Country'de işlemcim 80 ekran kartım 70 civarındaydı bugün.
Detaylar
Kim cevapladı?Çatlı Reis
Becerikli
Oyun bence optimizasyon sorunu var ya da sistemim yetmiyor. RTX 4060 Ti kullanıyorum. AA'de mecbur DLSS açık ama upscaling Native ayarlardım. 1080P'de 60 FPS oynatmıyor bence. Bir de oyunun başı yani. Ortamda nesne falan yok oo kadar, galiba grafikleri çok iyi ya ondan.
Bende de 4060 var izlediğim videolara göre High ayarlarda DLSS açmadan 60FPS sabit alamıyorum. Konami optimizasyon dahil oyundaki hiçbir şeye karışmamış anlaşılan.
UATORN
Becerikli
Hocam öncelikle dün oyunu bitirdim bu yıl oynadığım en iyi oyun ayrıca oynadığım en iyi oyunlar arasında ilk 3'e rahat girer çok beğendim. Rtx 4060 için optiscaler kurabilirsiniz oldukça güzel ayarlarda 2k 60 fps oynatacaktır.Bende de 4060 var izlediğim videolara göre High ayarlarda DLSS açmadan 60FPS sabit alamıyorum. Konami optimizasyon dahil oyundaki hiçbir şeye karışmamış anlaşılan.
Çatlı Reis
Becerikli
Hocam öncelikle dün oyunu bitirdim bu yıl oynadığım en iyi oyun ayrıca oynadığım en iyi oyunlar arasında ilk 3'e rahat girer çok beğendim. Rtx 4060 için optiscaler kurabilirsiniz oldukça güzel ayarlarda 2k 60 fps oynatacaktır.
Hocam oyunu bende aldım 4 saate yakın oynadım ve çok beğendim. Bu gün tekrardan kaldığım yerden devam edeceğim. 4060 ile Native 1080p'de 50 fps anca alıyordum. Nvidia ayarlardan Smooth motion açtım DLSS kapalı yüksek ayarlarda 80 fps almaya başladım. Kesinlikle mükemmel bir teknoloji. Görüntüde de en ufak çamurlaşma yok.
Beni yanlış anlamayın ama Unreal Engine ile yapılan hiçbir oyuna para vermem. Sürekli optimizasyon sorunları yaşayan bir oyun motoru; firmaların hâlâ neden bu motoru kullandığını gerçekten anlamıyorum. Hay abi, sürekli optimizasyon problemi çıkaran bir motor… Git kendi oyun motorunu yap. Evet, maliyetli bir şey ama koskoca Konami de bir zahmet kendi motorunu geliştirsin ya.