Metal Gear Solid Delta: Snake Eater alınır mı?

Oyunun güzelliği yıllar önce kovduğu adam sayesinde zaten. Hâlen onun ekmeğini yiyorlar.

Bölgemizdeki fiyatta mantıklı.

Kojima'nın daha önce yaptığı hiçbir işi oynamadım hocam. Bu ilk olacak zaten. Fiyatı da çok ucuz bölgemizde o yüzden almaya sıcak bakıyorum. Teşekkür ederim fikirleriniz için.

Oyun indi. Yarım saat oynayabildim. Aşağıda yazdığım sistemle 2K ve Ultra ayarlarda sabit 60 FPS alabiliyorum. 60 FPS kilidi koymuşlar, 2025 yılındayız yahu. Ama optimizasyondan memnunum. İşlemcim ve ekran kartım 65 dereceyi geçmedi. Mafia The Old Country'de işlemcim 80 ekran kartım 70 civarındaydı bugün.

RX 9070XT
Ryzen 5 9600X
32 GB RAM.

Oyunun kontrolleri kütük gibi falan değil zaten remastered olayı bu modern kontroller seçeneği var oyunu başlatırken.

AFMF ile akışkan olmuyor mu?

Adrenalinde oyun gözükmüyordu. Sanırın açık değildi yarın biraz onu kurcalayacağım çünkü görüntü rahatsız edecek derecede keskin.
O zaman AFMF2'yi ve Radeon Sharpness (keskinlik ayarı galiba), genel olarak ayarlaman gerekiyor. Böylelikle ayar yapmadığın oyunlarda çalışır.

Teşekkürler hocam. Satın aldım. Oyun Steam'e 2 gün sonra çıkıyor. Çıkınca bende girerim hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…