S pen özellikleri konusunda bi aksama var mı peki? Yatarak çizmede bastırınca kalınlaşkada vesaire hocam?
Alışımlı diyor belki alüminyum titanyum karışımı olabilir ya da titanyum kaplama.

Ucuz jelatin ile ve paperlike koruyucu ile test edebilirim.
Uzun vadede Spigen'in cam ekran koruyucusu var onunla test edeceğim direkt test etmem.
Uzun vadede çizerse bilgilendirme yaparım.

Ürün bana ulaştı ilk izlenimim karamsar.
Jelatinde deneyince direkt iz yaptı ama camda bir sorun yok.
Metali cama sürterken bir kazıyormuşum hissi oluyor ama çizme veya iz yapmıyor.
Her şekilde kauçukdan iyidir ama, kırılmaz cam gerekli.

Ekranı çizmek için birebir ürün. Daha çabuk çizmek için tornavida veya anahtar kullanabilirsin.

Dışarıdan aldığınız hiçbir uç, S Pen kendi orijinal uçları kadar pürüzsüz ve kaliteli değil maalesef. Eğer imkan var ise, yetkili serviste değişim yapıyorlar müşteri memnuniyeti adına. Kendim de kullanıyorum S Pen modelli, normalde kolay kolay erime bozulma yapmazlar. Yoğun ve sert kullanıyorsanız değişir işler tabii. Eskiden içinden yedek uç, değiştirme kıskacı bile çıkardı kutuların. İşin komik tarafı servis dışında orijinal S Pen uç bulamıyorsunuz. Kutuya koymuyorsunuz madem, satın insanlar alıp değiştirsin. Parasıyla da alır insanlar sonuçta orijinal yedek uç. 3 seçeneğiniz var. Yetkili servis orijinal uç değişimi, çakmalar, titanyum ve farklı materyal adında satılanlar. Tavsiyem orijinal uçtan yana.

Dışarıdan aldığınız hiçbir uç, S Pen kendi orijinal uçları kadar pürüzsüz ve kaliteli değil maalesef. Eğer imkan var ise, yetkili serviste değişim yapıyorlar müşteri memnuniyeti adına. Kendim de kullanıyorum S Pen modelli, normalde kolay kolay erime bozulma yapmazlar. Yoğun ve sert kullanıyorsanız değişir işler tabii. Eskiden içinden yedek uç, değiştirme kıskacı bile çıkardı kutuların. İşin komik tarafı servis dışında orijinal S Pen uç bulamıyorsunuz. Kutuya koymuyorsunuz madem, satın insanlar alıp değiştirsin. Parasıyla da alır insanlar sonuçta orijinal yedek uç. 3 seçeneğiniz var. Yetkili servis orijinal uç değişimi, çakmalar, titanyum ve farklı materyal adında satılanlar. Tavsiyem orijinal uçtan yana.

Ney kauçuk mu pürüzsüz? Eriyor bitiyor pütürtülü bir yazma deneyimi sunuyor. Sizden başka kauçuk ucu seveni görmedim hep gömüyorlar normalde.

Ekranı çizmek için birebir ürün. Daha çabuk çizmek için tornavida veya anahtar kullanabilirsin.

Kırılmaz cam olmadan kullanmamak gerek.
Bir haftadır kullanıyor PDF'den YKS'ye çalışıyorum en ufak kılcal çizik bile yapmadı Spigen kırılmaz camda ama jelatin falan varsa kullanılmaz.

Ben çok dikkat eden biriyim, hatta telefonu monitörü sarı bezle tabletimi mavi mikro fiber bezle silen biriyim. O derece dikkatliyim.
Bana güvenebilirsiniz, teşekkürler.

Hem tablet, hem telefon iki cihazda S Pen kullanıyorum. 35 yaşındayım, ilk defa orijinal uç beğenmeyen gördüm bende mesela. Zevkler ve renkler tartışılmaz tabii. Saygı duyarım. Ama hızlı erime uç sorunu, biraz kullanıcı deneyimi ile alakalıdır. Bende neredeyse hiç erime yok. Spigen ürünleri kullanıyorum cihazlarımda. Ekran koruyucusu dahil. Özellikle nano fiber uçlar fena değil mesela. Resim paylaşıyorum, Spigen markasında hem nano, hem disk uçlu modeli de hiç fena değildir. Bu üründen almıştım zamanında. İnternette satılan yedek uçların çoğu kalitesiz ve sorunlar yaşatma ihtimali yüksek ürünler. Bir kere, bende o hataya düştüm. Ayrıca pürüzsüz akıcı bir deneyim için ya ekran koruyucusu olmadan, ya da kaliteli bir ekran koruyucu ile pürüzsüz deneyim elde edebilirsin.

@2164,

Dosya Ekleri

• 110000691367053.webp
    110000691367053.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 111
Tahmin ediyorum ki benim kadar S Pen ile yazıp "silip" çizmiyorsunuzdur.
Özellikle silmek diye belirttim çünkü bunu S Pen'in üzerinde ki tuş ile yapıyorum Spigen'de böyle bir seçenek yok gördüğüm kadarıyla.
Orijinal ucu 1 senedir kullanıyorum yedek 2 3 uç olsa üniversiteyi bile idare ederdim.
Şu düştüğümüz hallere bak, teşekkürler Samsung.
Şu an orijinal uç için şehre gidip tableti kargolayıp gelmem gerek, tablet bana kaç haftada geri dönecek belli değil aman kalsın.
Samsung'u batsın.

@Eagles, tavsiyenizi aklımda bulunduracağım teşekkürler.
Metal uç ile sorun yaşarsam alabilirim spigenin kalemini.

Rica ediyorum. Dediğim gibi kullanıcı deneyimi önemli. Herkesin kullanımı farklıdır çünkü. Orta ayarda kullanıyorum, çok az kullanmıyorum bende. Spigen düz bir kalem. Üzerinde tuş yok ama bayağı sağlam. Nano uç kısmı, çizimler içi bayağı hassas. Eskiden 1 tane değil, 3 ya da yanlış hatırlamıyorsam 4 adet çıkardı uç kısmı. Değiştirme mandalı olurdu içinde, dolu dolu idi. Bununla ilgili defalarca talep oluşturdum, ses çıkmadı. Satılsa resmi olarak, insanlar kalitesiz uç almak için uğraşmazlar. Çok alan olur, talep fazla çünkü.

Dün akşam lambanın altında çok küçük kılcal çizikler fark ettim.
Gündüz fark edilmiyor sadece güçlü ışıkta.
Kılcal çizik.
Bunlar kauçuk uçu kullanırken de olmuş olabilir veya benim sildiğim bez yüzünden de olmuş olabilir bilmiyorum.

Dün akşam lambanın altında çok küçük kılcal çizikler fark ettim.
Gündüz fark edilmiyor sadece güçlü ışıkta.
Kılcal çizik.
Bunlar kauçuk uçu kullanırken de olmuş olabilir veya benim sildiğim bez yüzünden de olmuş olabilir bilmiyorum.

Yok Gorilla Glass, yok Victus hepsi pazarlık stratejileri. Ekran koruyucususuz kullanma, elinde ki toz bile çizebilir ekranı. Özellikle elde ki tozlar, kılcal çiziklere sebebiyet verebiliyor. Kaliteli mikrofiber çizmez genelde.