Kill'em All thrash metal için iyi bir çıkış albümüydü ama vokal konusunda başarısızdı, Hetfield sonraki albümlerinde çok daha iyi hale geldi bu konuda. Ride the Lightning albümünde çok daha iyiydi vokaller, ilk albümdeki eksiği kapatıp thrash için mükemmele yakın albümlerden birini çıkardılar.

Heavy metal tarafına kaydıkları "Metallica" albümü ise bu grubun kitlesinin çok daha fazla genişlemesini sağlayan albüm oldu. Ben de heavy türünü thrash'ten daha fazla sevdiğim için bu albüm daha fazla sayıda favorilerime giren şarkıya sahip. Heavy metal geçişini ilk denemede çok iyi yapmaları benim için en az Ride the Lightning albümü kadar özel hale getiriyor bu albümü.
Thrash metal en sevdiğim metal türüdür ve Metallica Thrash türünü çok iyi yapıyordu bir anda bırakmaları çok gereksizdi özellikle And Justice For All gibi bir albümden sonra. Metallica albümlerini kendi açımdan sıralarsam RTL>KEA>MOP>AJFA>BLACK. Sizin aksinize Kill'em All albümünde James'in vokalini çok beğeniyorum, bu tarz kirli ve bağırmalı vokaller daha çok hoşuma gidiyor. Ayrıca dediğiniz gibi Heavy metal için çok iyi bir albümdür Black albümü ve tek seferde başarmaları gerçekten inanılmaz.

james hetfield love metallica gif | WiffleGif