Herkese merhaba, elimde bir files var public sunucu açmak değil, öğrenmek için VirtualBox freebds tarzı programlar indirdim. Hevesli de biri olduğum için ilk sunucu ch nasıl aktif edilir onun için uğraşıyorum. Dosya item eklemek, düzenlemek gördüğüm kadarıyla basitti, zamanla öğrenirim. Sesli uygulamada yardım edecek biri olursa sevinirim, çok fazla zamanını almam kendisinin. Teşekkürler.
Yazılım bilgisi gerekli biraz. Metin2 sunucu açmak için Navicaat Puty proglamları gerekiyor bildiğim kadarıyla. Yıllar önce bilişim üzerinden açmıştık arkadaşla, o programla yapıyorduk hep. NPC düzenlemeleri, drop içeriği falan CH Puty ile açıyordun. Şimdi Metin2 PvP server açmak çok maliyetli. Yazılım bilgin olacak, reklama para çok gidiyor.
Benim de Metin2 PvP server açasım var da yazılım bilgisi ve maddi güç olmadığı için açamıyorum.
Hatırladığım kadarıyla YouTube'da bir sürü video var bununla ilgili, 11-12 sene önce o videoları izleyerek Metin2 Hamachi sunucu kurup eğlenmeye çalışıyordum. Sosyalden bence sesli olarak kimse yardım etmez çünkü forumun akışını bozuyor özelden yardımlaşmaya giriyor. Fakat bu konu üzerinden istersen 500 sayfa yaz ama yine de canlı bire bir eğitim kadar faydalı olmaz maalesef.