Metin2 veya Knight Online hâlâ oynanır mı?

RamKokusuSeven 8

Uzman
Yer
Rockstar Games GTA VI çıkar
Selam, TikTok'ta gördüm ve işte anılarını anlatıyorlardı. Oyunlara ben de başlamak istiyorum. Hâlâ oynanır mı Knight Online, veya Metin2?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, TikTok'ta gördüm ve işte anılarını anlatıyorlardı. Oyunlara ben de başlamak istiyorum. Hâlâ oynanır mı Knight Online, veya Metin2?
Eski ortam yok artık, oyuncu sayisida azaldı girsende çok keyif almazsın bence oynanmaz. Öyle eski oyun arıyorsan CS 1.6 nin TR sunucuları aktif hala, iyide ortam dönüyor oralara bakabilirsin.

İlk defa MT2 veya Knight başlıcaksan anlam vermek zor gelebilir Knight özellikle MT2 biraz daha basit bir oyun ama illa başlamak istiyorsan TR yerine PvP global serverlar var hile neredeyse hiç yok internetten birkaç işte ws nasıl atılır wslik ne efsun getirilir ya da farm atmak için ne itemler takılır ne efsun getirilir gibi şeyler araştırsan MT2 çok hızlı kavrayacağın oyun olur ama MT2 sabır ve grind isteyen bir oyun işte hayatsız gibi oynamak basit PvP serverlar var ama onlarda global değil hile çok fazla P2W ve her hafta o serverlar kapanıyor tavsiyem başlama bence normal hikayeli veya oynadığın başka MP oyunlar varsa onlara devam etmen

Hayatsız gibi oynayacak vaktim yok. CS 1.6 indirip oynarım yada başka eski oyunlar.

Hayatsız gibi oynayacak vaktim yok. CS 1.6 indirip oynarım ya da başka eski oyunlar.

MT2 mantığı en basidi giriyorsun ilk başta farmlık item setlerini kasıyosun sonra işte 5 kere dönüşüm varsa onları yapıyorsun tabii onları dönüştürmek içinde malzeme kasman boss kesmek falan lazım orada zaten deli grind zaman atıyon hadi farmlıklar bitti farm bir yerden sonra bayıyor ws PvP yapmak isteceksin haydi tekrardan grind atıp bu sefer PvP wslik item dizmeye çalışcaksın yani grind üstüne grind vaktin yoksa işte geride kalmak kaçınılmaz hayatsız gibi oynayıp millet deli gibi güçleniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…