RamKokusuSeven 8
Uzman
Selam, TikTok'ta gördüm ve işte anılarını anlatıyorlardı. Oyunlara ben de başlamak istiyorum. Hâlâ oynanır mı Knight Online, veya Metin2?
Son düzenleyen: Moderatör:
Knight Online nasıl?Yeni başlayacak birinin anlam verebileceğini sanmıyorum Metin2'ye. Eski samimi ortamı da yok zaten artık. PVP server denenebilir.
Eski ortam yok artık, oyuncu sayisida azaldı girsende çok keyif almazsın bence oynanmaz. Öyle eski oyun arıyorsan CS 1.6 nin TR sunucuları aktif hala, iyide ortam dönüyor oralara bakabilirsin.Selam, TikTok'ta gördüm ve işte anılarını anlatıyorlardı. Oyunlara ben de başlamak istiyorum. Hâlâ oynanır mı Knight Online, veya Metin2?
Böyle eski oyunlar var mı hala çok oynanan?Eski ortam yok artık, oyuncu sayisida azaldı girsende çok keyif almazsın bence oynanmaz. Öyle eski oyun arıyorsan CS 1.6 nin TR sunucuları aktif hala, iyide ortam dönüyor oralara bakabilirsin.
Eski oyunları artık oynamıyorum Half Life ve CS 1.6 dışında, bunlarda da çok anım var zevk alıyorum ondan oynuyorum. Half Life'da CS 1.6 da aktif ama.
Anladım.Eski oyunları artık oynamıyorum Half Life ve CS 1.6 dışında, bunlarda da çok anım var zevk alıyorum ondan oynuyorum. Half Life'da CS 1.6 da aktif ama.
Hayatsız gibi oynayacak vaktim yok. CS 1.6 indirip oynarım yada başka eski oyunlar.İlk defa MT2 veya Knight başlıcaksan anlam vermek zor gelebilir Knight özellikle MT2 biraz daha basit bir oyun ama illa başlamak istiyorsan TR yerine PvP global serverlar var hile neredeyse hiç yok internetten birkaç işte ws nasıl atılır wslik ne efsun getirilir ya da farm atmak için ne itemler takılır ne efsun getirilir gibi şeyler araştırsan MT2 çok hızlı kavrayacağın oyun olur ama MT2 sabır ve grind isteyen bir oyun işte hayatsız gibi oynamak basit PvP serverlar var ama onlarda global değil hile çok fazla P2W ve her hafta o serverlar kapanıyor tavsiyem başlama bence normal hikayeli veya oynadığın başka MP oyunlar varsa onlara devam etmen
Hayatsız gibi oynayacak vaktim yok. CS 1.6 indirip oynarım ya da başka eski oyunlar.