MT2 mantığı en basidi giriyorsun ilk başta farmlık item setlerini kasıyosun sonra işte 5 kere dönüşüm varsa onları yapıyorsun tabii onları dönüştürmek içinde malzeme kasman boss kesmek falan lazım orada zaten deli grind zaman atıyon hadi farmlıklar bitti farm bir yerden sonra bayıyor ws PvP yapmak isteceksin haydi tekrardan grind atıp bu sefer PvP wslik item dizmeye çalışcaksın yani grind üstüne grind vaktin yoksa işte geride kalmak kaçınılmaz hayatsız gibi oynayıp millet deli gibi güçleniyor.
Hayatsız gibi oynamazsam gelişemez miyim?

Hayatsız gibi oynamazsam gelişemez miyim?

Oynayacak olduğun PvP serverına bağlı yapısına bağlı basit serverdır hayatsız gibi oynamasanda gelişirsin biraz geç gelişirsin ama gelişirsin yani bazı serverlar vardır cidden hayatsız gibi oynaman lazım tamamiyle oynayacak olduğun PvP sunucusuna bağlı temeli yapısı

Oynayacak olduğun PvP serverına bağlı yapısına bağlı basit serverdır hayatsız gibi oynamasanda gelişirsin biraz geç gelişirsin ama gelişirsin yani bazı serverlar vardır cidden hayatsız gibi oynaman lazım tamamiyle oynayacak olduğun PvP sunucusuna bağlı temeli yapısı
İndireceğim büyük ihtimalle PvP oynarım çünkü bireysel sunucular P2W olmuş.

İndireceğim büyük ihtimalle PvP oynarım çünkü bireysel sunucular P2W olmuş.

Her hafta açılan her PvP serverlar artık P2W zaten o yüzden her hafta yeni server açılıyor adam parayı basıyor hop haftaya serverı kapatıyor sonra başka isimle tekrar açılıyolar o yüzden global olan serverları oynamak daha mantıklı ama onlarda işte biraz grind isteyen biraz daha rahat olan global server bulamadım ben şahsen bulsam başlardım deli gibi grind atacak zamanım yok maksat MT2 oynamak istiyorum.

Her hafta açılan her PvP serverlar artık P2W zaten o yüzden her hafta yeni server açılıyor adam parayı basıyor hop haftaya serverı kapatıyor sonra başka isimle tekrar açılıyolar o yüzden global olan serverları oynamak daha mantıklı ama onlarda işte biraz grind isteyen biraz daha rahat olan global server bulamadım ben şahsen bulsam başlardım deli gibi grind atacak zamanım yok maksat MT2 oynamak istiyorum.
Bulursam global server MT2 oynarım.