yaratik12

Uzman
Yıllardır Metin2 oynayan biri olarak hiçbir zaman istediğim gibi bir PVP bulamadım.
Katıldığım her server farm gibi başlayıp 1 ay içerisinde son bulup beni bıktırıyor.
M2 Khan oynuyordum 1 hafta olmuştu başlayalı ben oyuna adapte olmuşken millet ödül alamayan oyunu bıraktı lafı yayıldı ve gerçekten öyle oldu.
Başlayacağım uzun süreli bir server istiyorum sadece farm değil farm sonrası ws için oynuyorum
M2 Khanda bir tane ws atanı görmedim sarmıyor metin kesmek.

Yıllardır Metin2 oynayan biri olarak hiçbir zaman istediğim gibi bir PvP bulamadım.
Katıldığım her server farm gibi başlayıp 1 ay içerisinde son bulup beni bıktırıyor.
M.2 khan oynuyordum 1 hafta olmuştu başlayalı ben oyuna adapte olmuşken millet ödül alamayan oyunu bıraktı lafı yayıldı ve gerçekten öyle oldu.
Başlayacağım uzun süreli bir server istiyorum sadece farm değil farm sonrası ws için oynuyorum.
M.2 khanda bir tane ws atanı görmedim sarmıyor metin kesmek.

Sarmamasının sebebi server değil oyun bence.
Farklı oyunlara yönelmelisiniz.

Başlığı görünce aklıma geldi bakayım dedim SaltanatMt2 vardı orijinal Metin2 kadar eskidir muhtemelen. Hala daha 5k online var gözüküyor vay be..

Oyunluktan çıkıp ticarete döndü. Oyunu seven, sevdiği için oynayan çok az kişi var. Onlar da bir PVP'yi dolduramıyor maalesef.

Sarmamasının sebebi server değil oyun bence.
Farklı oyunlara yönelmelisiniz.
Birsürü oyun oynuyorum fakat hepsinden sıkılıp bu çukura geri giriyorum.
Yeni diyebileceğiniz her türlü oyunu oynadım evet çok güzel sarıyor onlarda ama Metin2 ye dönmeme engel olmuyor.
Oynadığım oyunlar.

Assasin Creed serisi
Call of Duty serisi ve şu an en güncel warzone 2.0
God of war serisi
Sons of the forest
Red Dead Redemption 2
Grand Theft Auto 5
Counter Strike
Arma 3
PES serisi

ve aklıma gelmeyen birçok oyun deniyorum test ediyorum.

Başlığı görünce aklıma geldi bakayım dedim SaltanatMt2 vardı orijinal Metin2 kadar eskidir muhtemelen. Hala daha 5k online var gözüküyor vay be..
Saltanatm2 öldü denilebilir yıllardır oynayan düşman kitle var ve oyunu bırakmak isteyip parasını hiçe saymamak isteyenler.
Benim gibi bıçaksever ninja kullanmak isteyip o serverde yer bulamayanlar.

Rohan Global'i, benim kardeşim 5 yıldır oynuyor vallahi.
Deneyeceğim teşekkür ederim

Bir sürü oyun oynuyorum fakat hepsinden sıkılıp bu çukura geri giriyorum.
Yeni diyebileceğiniz her türlü oyunu oynadım evet çok güzel sarıyor onlarda ama Metin2'ye dönmeme engel olmuyor.
Oynadığım oyunlar.

Assasin Creed serisi.
Call of Duty serisi ve şu an en güncel Warzone 2.0
God of War serisi.
Sons of The Forest.
Red Dead Redemption 2
Grand Theft Auto 5
Counter-Strike
Arma 3
Pes serisi.

Ve aklıma gelmeyen birçok oyun deniyorum test ediyorum.

Saltanatm2 öldü denilebilir yıllardır oynayan düşman kitle var ve oyunu bırakmak isteyip parasını hiçe saymamak isteyenler.
Benim gibi bıçaksever ninja kullanmak isteyip o serverde yer bulamayanlar.

Deneyeceğim teşekkür ederim.

Subnautica oyununu denemelisin o halde.
Türünün en iyi su altı hayatta kalma oyunu, zaten bu türde pek oyun yok, çok yeni ve detaylı bir oyun gibi hissettirecektir, ki öyle zaten.