Oyunu belki ileride oynarım ama merak ettim. Amerika'da ne olmuş, ailesine ne olmuş? Kısaca anlatır mısınız?
Detaylar
Kim cevapladı?Sam, Metro Exodus'ta eski bir Amerikan askeri olarak geçiyor. Artyom ve Anna'nın doğuya açıldığı Aurora treninin ekibine katılan, ayrıca Miller'in bir nevi bodyguard'ı olarak da beliren bir karakter.
Sam'in ailesine ne olduğu, biraz belirsiz. "Sam's Story"de Sam'in Amerika'ya dönüp ailesini bulma umutları anlatılıyor. Sam savaştan itibaren onları hiç görmemiş. Zaten Aurora ekibine de belki "Rusya'nın doğusundan Amerika'ya ulaşabilirim" umudu ile katılıyor. Aurora, başta da bahsettiğim gibi Rusya'nın doğusuna gitmek amaçlı yola çıkan Artyom ve Anna liderliğindeki tren.
Amerika da Rusya'dan çok farklı değil tabii, oralar da yıkım halinde yanlış bilmiyorsam.
Kısaca böyle işlenmiş bir karakter.
Sam'in ailesine ne olduğu, biraz belirsiz. "Sam's Story"de Sam'in Amerika'ya dönüp ailesini bulma umutları anlatılıyor. Sam savaştan itibaren onları hiç görmemiş. Zaten Aurora ekibine de belki "Rusya'nın doğusundan Amerika'ya ulaşabilirim" umudu ile katılıyor. Aurora, başta da bahsettiğim gibi Rusya'nın doğusuna gitmek amaçlı yola çıkan Artyom ve Anna liderliğindeki tren.
Amerika da Rusya'dan çok farklı değil tabii, oralar da yıkım halinde yanlış bilmiyorsam.
Ella Freya
Üstün
- Makaleler
- 1
Miller liderliğinde değil mi tren? Yeni oyunda Artyom'a verilecek. Çünkü hep emirleri albay veriyor.Sam, Metro Exodus'ta eski bir Amerikan askeri olarak geçiyor. Artyom ve Anna'nın doğuya açıldığı Aurora treninin ekibine katılan, ayrıca Miller'in bir nevi bodyguard'ı olarak da beliren bir karakter.
Düşününce doğru aslında, tam doğru tabir. Artyom ve Anna'nın da olduğu demem daha doğru olur muş. Teşekkürler.Miller liderliğinde değil mi tren? Yeni oyunda Artyom'a verilecek. Çünkü hep emirleri albay veriyor.
Metro Exodus'u oynadım da tam olarak Sam's Story nasıl bitiyor? Köprünün orada otururken görmüştüm niye bulamadı, hiç mi insan yoktu? Biraz detay istemiştim.Sam, Metro Exodus'ta eski bir Amerikan askeri olarak geçiyor. Artyom ve Anna'nın doğuya açıldığı Aurora treninin ekibine katılan, ayrıca Miller'in bir nevi bodyguard'ı olarak da beliren bir karakter.
Oralar biraz yarım gibi. Yapımcının ileride devam ettirmek diye bir düşüncesi olduğunda farklı yollardan gidebilmesi için yaptığını düşünüyorum. Ek olarak Sam's Story'nin bitişleri bana göre pek tatmin edici değil.Metro Exodus'u oynadım da tam olarak Sam's Story nasıl bitiyor? Köprünün orada otururken görmüştüm niye bulamadı, hiç mi insan yoktu? Biraz detay istemiştim.
Bir de bir tık alakasız ama Sam'in sürekli gitmek istediği yer yanlış bilmiyorsam San Diego olarak geçiyor ama o köprü San Francisco'daki Golden Gate'e benziyor. Coğrafyasını bile karıştırmışlar.
Yani hikaye hiçbir yere bağlanmıyor mu?Oralar biraz yarım gibi. Yapımcının ileride devam ettirmek diye bir düşüncesi olduğunda farklı yollardan gidebilmesi için yaptığını düşünüyorum. Ek olarak Sam's Story'nin bitişleri bana göre pek tatmin edici değil.
Bir de bir tık alakasız ama Sam'in sürekli gitmek istediği yer yanlış bilmiyorsam San Diego olarak geçiyor ama o köprü San Francisco'daki Golden Gate'e benziyor. Coğrafyasını bile karıştırmışlar.
Bittiğiyle kalıyor. Yeni Metro oyununda daha detaylı değinirler belki.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-
Giyim Casio saatlerde %10 indirime ek 300 TL kupon fırsatı