Değerli dostlarım, taciz tecavüz olaylarına maalesef bir yenisi daha eklendi. Bu ahlaksız, utanmaz, arlanmaz adam bir kadını metrobüste elle taciz ediyor. Maalesef böyle terbiyesiz, ahlaksız insanların içinde yaşıyoruz. Metrobüste terbiyesiz, ahlaksız bir sapık var!
Detaylar
Kim cevapladı?ReloadingData
Yetkin
Değerli dostlarım, taciz tecavüz olaylarına maalesef bir yenisi daha eklendi. Bu ahlaksız, utanmaz, arlanmaz adam bir kadını metrobüste elle taciz ediyor. Maalesef böyle terbiyesiz, ahlaksız insanların içinde yaşıyoruz. Metrobüste terbiyesiz, ahlaksız bir sapık var!
Böylelerini sallandıracaksın ya da Serdar'ı çağıracaksın gereğini yapacak.
Pcman80
Üstün
Nasıl bir ahlaksızlıktır bu!
- Makaleler
- 4
Bu aralar tacizler epey arttı gibi. Buna bir müdahale edilmesi gerekiyor.
Akıl hastası olman lazım yoksa ben 21 yaşında el bile tutmadım ama gidip taciz etmiyorum kimseyi.Cinsel eğitim verilmezse böyle olur işte.
Zamanında cinsellikten nasıl uzaklaştıysa artık.
- Makaleler
- 10
Kadınların üstüne boşalanlar, elleyenler, tecavüz edenler. Ülkeyi cennete çevirdiniz tebrik ediyorum.
Seraphenthia
Yetkin
Böyle videolarda aklıma hep şey takılıyor: Bunu gören bir erkek hiç mi yok? Yani biri videoya çekiyorsa bu şey fark edilmiştir. Napıyor bu erkekler, görmezden mi geliyor?
Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Çok incesiniz. Maalesef paylaşmak istemem bu tür haberleri sizi de bu tür haberlerle üzmem yakışmaz ama gündem de çok konuşuluyor diye paylaşma gereği duyuyorum sizlere. Çünkü bu bizim övümüze adetimize şanımıza yakışmayan hareketler.Başörtülü bacımıza bunu yapan genç kızlarımıza neler yapmaz pis adam!
@995 hocamız da olmasa gündemden bu pisliklerden haberimiz olmayacak.