mrtcN

Uzman
Merhaba herkese iyi sosyaller.

Kasım indirimlerinde 12 aylık PS Plus almak istiyorum ama halihazırda mevcut Deluxe üyeliğim olduğundan dolayı alamıyorum. Kendi konsolumda bir adet daha profil oluştursam ve oluşturduğum yeni profilden alsam, ana hesabımda kullanabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba herkese iyi sosyaller.

Kasım indirimlerinde 12 aylık PS Plus almak istiyorum ama halihazırda mevcut Deluxe üyeliğim olduğundan dolayı alamıyorum. Kendi konsolumda bir adet daha profil oluştursam ve oluşturduğum yeni profilden alsam, ana hesabımda kullanabilir miyim?
Evet. Yan hesapta Plus etkinken ana hesabına geçince kullanabiliyorsun.

Evet. Yan hesapta Plus etkinken ana hesabına geçince kullanabiliyorsun.
bu kardeşlik vs. yapan arkadaşlar oluyor ya. kendi konsollarında arkadaşının hesabını giriyor. yok işte ana hesap ayarlama vs. falan. öyle uğraştırıcı bir yanı yok değil mi? bir adet yeni hesap oluşturup kendi konsoluma girmem yeterli doğru mudur?

bu kardeşlik vs. yapan arkadaşlar oluyor ya. kendi konsollarında arkadaşının hesabını giriyor. yok işte ana hesap ayarlama vs. falan. öyle uğraştırıcı bir yanı yok değil mi?
Hayır. Sadece yan hesaptan al etkinleşsin ana hesaba geç. Bitti gitti. PS açtığında hesap menüsünde Plus işaretini görürsün zaten.