Detaylar
Kim cevapladı?Hem SIM kartımı hem de numaramı.
Cayma bedeli ödersin eğer sözleşmen bitmediyse.
Evet yapabilirsin.
EkmekArasiSSD
Uzman
Aynı anda 2 hat birden kullanabilirsiniz ancak iletişimde mağduriyet yaşamamak adına yeni hattı açtırdıktan sonra diğerini kapattırabilirsiniz. Böyle bir şey elbette ki mümkündür. 900-1.200 TL gibi bir ücreti mevcut. Faturalı hat almanız durumunda ÖİV altında 12 aylık taksitle faturanıza yansır ve sonraki taahhüt döneminizde bu ücret bir daha çıkmayıp tamamen size ait olmuş olur. Faturasız almanız durumunda bahsi geçen ücreti peşin olarak verirsiniz ve hat size ait olur doğrudan.
Cayma bedeli ödersin eğer sözleşmen bitmediyse.
Evet yapabilirsin.
Cayma bedeli faturalıda oluyor, benimki faturasız.
Son düzenleyen: Moderatör:
BurakPalabiyik
Başarılı
Sadece numara değikliği de mevcut, ve çok daha ucuz ama kullanılmış numaralar. 200 liraya yakın bir ücreti var. Ama sıfır ve kullanılmamış bir hat alırsan 1200 liraya yakın ücreti var.Benim şu an mevcut hattım var ama ben bunu iptal ettirip yeni bir SIM kartı almak istiyorum, böyle bir şey olabilir mi? Eğer oluyorsa hattımdaki vergiler ne olur?
Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece numara değikliği de mevcut, ve çok daha ucuz ama kullanılmış numaralar. 200 liraya yakın bir ücreti var. Ama sıfır ve kullanılmamış bir hat alırsan 1200 liraya yakın ücreti var.
Turkcell'de ne kadar peki bir bilgin var mı?
BurakPalabiyik
Başarılı
Her operatörde aynıdır bence. Ama hat sahibinin yapması gerek.
Her operatörde aynıdır bence. Ama hat sahibinin yapması gerek.
Benim zaten hat sahibi yiie ben yeni hat ve numara alacağım
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet