Mevcut ONT cihazının EEPROM'unu Huawei MA5671A yüklersek doğrudan çalışır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HEKZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 654

Hardware version = ad6.a
Main software version = V3R017C10S201.
Sn = 485754436358BF9F.

Bunlar haricinde işimize yarar farklı bir şey mevcut mu? Bunlar zaten GPON web GUI de mevcut.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hardware version = ad6.a
Sn = 485754436358BF9F.

Bunlar haricinde işimize yarar farklı bir şey mevcut mu? Bunlar zaten GPON web GUI de mevcut.

FTP yetkisini açıp /mnt/jffs2 klasörüne bağlanıp tam klasör içeriğini görebilirsiniz.

Sanırım root kullanıcısı ile kullanılan etiketteki şifre ile aynı, Decipher ile bakınca etiketteki şifre çıkıyor.

SOL için HG8010HV6-10 cihazında:

1. Kullanıcı adı: root şifre: [Cihazın alt etiketinde] (KISITLI ERİŞİM)
2.
Kullanıcı adı: telecomadmin şifre: [Cihazın alt etiketinde] (TAM YETKİ)

Son düzenleme:
Hardware version = ad6.a
Sn = 485754436358BF9F.

WAN ve LAN Mac adresi gerekiyor.

Tebrikler!

@HEKZ Hocam SSH, TelNet ve FTP'yi açmama rağmen her bağlantıda Connectiom Refused hatası alıyorum, bir bilginiz var mı?

WAN ve LAN Mac adresi gerekiyor.

Tebrikler!
Konuya çok hakim değilim ancak MAC adresleri neden gerekiyor o kısmı anlamadım. Kullanılmış HG8010HV6 alıp yetkili hesapla seri numarasına operatörün verdiği cihazın seri numarasını girersek kendi ISS hesabımızı kullanabiliyoruz. Bu iki cihazın MAC adres v.s. tamamen farklı.

Nokia sahada Huawei'de bunu yapsamda bağlantı olmuyor. PON sabit yansada internet çıkışı olmuyor maalesef. (Superonline)

Nokia sahada Huawei'de bunu yapsamda bağlantı olmuyor. PON sabit yansada internet çıkışı olmuyor maalesef. (Superonline)
Bende Nokia sahada Telekom Huawei taktı onu başka Huawei ile değiştirdim, bu şekilde oluyor. Ancak Çin'den alınma HG8010H modelinde olmuyor çünkü yapılandırma farkı var, sürekli başa dönüp OLT den yapılandırma uygulamaya çalışıyor. Bu tahminen VLAN ayarlarıyla ilgili bir sorun gibi.

Son düzenleme:
Superonline çıkması v2 olanda ben de aynı böyle oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…