Meyve ve sebzeyi karbonatlı su ile yıkayın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XEfe.Bey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 847
Tarım ve hayvancılık hakkında araştırmalar yaptım hocam. Aslında en büyük zararı çiftçiler kendine veriyor. Sırf mahsullerine zarar gelmesin diye kendilerini uzun süre kimyasallara maruz bırakıyorlar.

İyi bir de Karbonat'a para verelim. Sorsan bunu uygulayan çok çok azdır.
Hocam 3 paket karbonat 10 lira

Bu tür şeylerin üretim sırasında olması gereklilik gibi de satışa konulmadan insan sağlığına ciddi riskleri olmayacak şekilde koymayı başarmalılar. Ona bakarsan "şeker" üreten "sigara" üreten "beyin" var. Devye sormuşlar neren eğri.

Öncelikle eline sağlık hocam konu için. Bilenler bilir, bazen salatalık falan alınca mazot kokusu geliyor. Mazot taşıdıkları römorka su koyup suluyorlar çünkü. Karbonatlı su tarifini uygulayınca o kokuyu da götürüyor mu? Bunu merak ediyorum.

Karbonat aynı zamanda koku kesmek içinde işe yarar hocam. Mesela lavaboda gider kokularını önlemek için kullanılır.

Karbonat aynı zamanda koku kesmek içinde işe yarar hocam. Mesela lavaboda gider kokularını önlemek için kullanılır.
O zaman bir ara fırsatını bulup denemem lazım çünkü bazı sebzeler bu sebepten dolayı cidden tüketilmiyor. Teşekkürler tekrardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…