Yer
Aydın
Bu sene mezuna kalacağım. Dershanede denemeye girmeyi pek sevmiyorum, git gel yol sıkıcı oluyor. Bu sene Baykuş'un deneme kulübüne yazılan var mı? Bildiğim kadarıyla bu adamlara çok büyük bir nefret var, genel olarak Reddit olsun, Twitter olsun (ben de bu arada çok sevmem, millete hayal satıyorlar biraz videolarıyla). YKS'ye girip çoğu soruyu sallayıp sonra 600 bin sıralama yapan eleman ilk bine girdi diye kurgu videoları falan vardı hatta.

Çok bir bilgim yok ama haftalık deneme olması iyi en azından. Galiba aylık yolluyorlar. Dershanede şöyle bir problem var, arada yok ple yayınları yok saçma sapan yayınlar. Bu adamların denemelerinin kalitesi nasıl oluyor? TR geneli 3D 345 denemeleri falan oluyor mu? Teşekkürler.

@Testo Unit, bazı kitapevlerinin deneme kulüpleri liselerle hafta sonu anlaşma yapıyorlar, sınavı okulda oluyorsunuz. Bu da fena değil.

O da mantıklı. Ancak bir rehberlik hocasının her hafta konuşmasının yerini tutmaz.

Ki dediklerim ev ile çok mesafe olmaması durumunda geçerli. Her deneme için 2 saat yol yapılacaksa mantıksız.

Deneme çözecek iradem var. Zaten salonda çözüyorum annem genelde duruyor gözetmen görevi yapiyor😆. Dershane genelde daha iyi ama daha pahalı oluyor. Tabii ortam da önenmli dediginiz gibi. Bu sene gittim zaten dershaneye evde de deneme çözdüğüm zamanlar oldu. Bana açıkçası pek bir şey fark etmedi. Merak ettiğim içerisindeki denemelerin kalitesiydi aslinda.
Baykuş'unu, muhabbet kuşunu bilmem doğrusu. Kitapevlerinden fiyat al, deneme listesiyle. Onların fiyatlarını yorumla, olmazsa biz de yorumlarız.
Evet dediginiz gibi bi oraya sormak mantıklı.