SadeceEfe Üstün Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 1.189 Çözümler 2 Beğeniler 585 Yer Balıkesir 6 Nisan 2026 #1 Merhaba, okul mezuniyetimde kırışmaz jogger pantolon ve kırışmaz gömlek giymeyi düşünüyorum. Sizce çok absürt mü durur mezuniyette yoksa uyar mı?
Merhaba, okul mezuniyetimde kırışmaz jogger pantolon ve kırışmaz gömlek giymeyi düşünüyorum. Sizce çok absürt mü durur mezuniyette yoksa uyar mı?
shiedae3 Başarılı Ağ Büyücüsü Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.299 Çözümler 3 Beğeniler 1.421 6 Nisan 2026 #2 Kot pantolonuyla filan gelenler de oluyor, seninki bence yine tamamdır.
Mr. Falcon Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 1.679 Çözümler 5 Beğeniler 1.573 Yer İstanbul 6 Nisan 2026 #3 Olur bence hatta ben genelde eşofmanla giderim böyle yerlere. Ön planda her zaman rahatlık olur.
Sckronn Becerikli Katılım 8 Ağustos 2025 Mesajlar 392 Beğeniler 163 Yer Aydın 6 Nisan 2026 #4 SadeceEfe dedi: Merhaba, okul mezuniyetimde kırışmaz jogger pantolon ve kırışmaz gömlek giymeyi düşünüyorum. Sizce çok absürt mü durur mezuniyette yoksa uyar mı? Genişletmek için tıkla... Lisede aynı şekil gittim jogger kısa kol gömlek ünide eskiden düğün için aldığım takımın pantolonuyla pembe bi gömlek giyip gitmiştim
SadeceEfe dedi: Merhaba, okul mezuniyetimde kırışmaz jogger pantolon ve kırışmaz gömlek giymeyi düşünüyorum. Sizce çok absürt mü durur mezuniyette yoksa uyar mı? Genişletmek için tıkla... Lisede aynı şekil gittim jogger kısa kol gömlek ünide eskiden düğün için aldığım takımın pantolonuyla pembe bi gömlek giyip gitmiştim
Milas Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.290 Makaleler 11 Çözümler 54 Beğeniler 5.304 Yer Japonya, Fukuoka 6 Nisan 2026 #5 Ben ilkokul ve ortaokul mezuniyetine takım elbise ile gitmiştim, liseye de öyle yapacağım. Bence size de yakışır.
Ben ilkokul ve ortaokul mezuniyetine takım elbise ile gitmiştim, liseye de öyle yapacağım. Bence size de yakışır.
Theafricanus Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.031 Çözümler 3 Beğeniler 1.884 6 Nisan 2026 #6 Milas dedi: Ben ilkokul ve ortaokul mezuniyetine takım elbise ile gitmiştim, liseye de öyle yapacağım. Bence size de yakışır. Genişletmek için tıkla... Ben gömlek ve takım pantolonuyla gelmiştim çok memnunum.
Milas dedi: Ben ilkokul ve ortaokul mezuniyetine takım elbise ile gitmiştim, liseye de öyle yapacağım. Bence size de yakışır. Genişletmek için tıkla... Ben gömlek ve takım pantolonuyla gelmiştim çok memnunum.
KS KS SadeceEfe Üstün Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 1.189 Çözümler 2 Beğeniler 585 Yer Balıkesir 6 Nisan 2026 #7 Mr. Falcon dedi: Olur bence hatta ben genelde eşofmanla giderim böyle yerlere. ön planda her zaman rahatlık olur. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz da özenelim ya
Mr. Falcon dedi: Olur bence hatta ben genelde eşofmanla giderim böyle yerlere. ön planda her zaman rahatlık olur. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz da özenelim ya