Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
3:50'de gösteriyor, ben de açacağım şimdi.
Son düzenleyen: Moderatör:
Omerta Silenzio
Başarılı
MFG 6X her sistemde açılmaz. Şu an için sadece RTX 50 serisine özel.
Açmak için;
NVIDIA App kısmından DLSS Override aç. Frame Generation aktif et
Dynamic MFG veya multiplier kısmından 6X seç. Ekstra oyun desteklemiyorsa sadece override ile çalışır bilginize.
Açmak için;
Dynamic MFG veya multiplier kısmından 6X seç. Ekstra oyun desteklemiyorsa sadece override ile çalışır bilginize.
Xiety2K
Başarılı
5070Ti kullanıyorum,override ı nasıl açabilirim ?MFG 6X her sistemde açılmaz. Şu an için sadece RTX 50 serisine özel.
Açmak için;
Mesela NVIDIA sitesinde Death Stranding 2 için MFG 6X değil, maksimum 4X destekliyor şu anda,override yapsamda 4X mi çalışır?MFG 6X her sistemde açılmaz. Şu an için sadece RTX 50 serisine özel.
Açmak için;
Her oyun desteklemiyor 6'yı.
Omerta Silenzio
Başarılı
Override ile açabilirsin ama her oyunda 6X çalışmaz, oyun 4X destekliyorsa 4X’te kalır.5070Ti kullanıyorum,override ı nasıl açabilirim ?
Mesela NVIDIA sitesinde Death Stranding 2 için MFG 6X değil, maksimum 4X destekliyor şu anda,override yapsamda 4X mi çalışır?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-