Detaylar
Kim cevapladı?Captain Skriniar 125
Üstün
Hareketlenme başladıysa, göz boyamak hayırlı olsun. Ne zaman böyle bir olay olsa ya genelde rezillikleri unutturmak için yapıyorlar ya da villaların sefiri Hacıosmanoğlu'nu şutlayacaklar. (Umarım)
Fon muhabbetlerini unutturmak için bile yapılıyor olabilir, tabii orası başka da.Hareketlenme başladıysa, göz boyamak hayırlı olsun. Ne zaman böyle bir olay olsa ya genelde rezillikleri unutturmak için yapıyorlar ya da villaların sefiri Hacıosmanoğlu'nu şutlayacaklar. (Umarım)
Yine de iddialar çok ciddi, sınav kağıtlarının değiştirilip kendi adamlarının doldurulmasından bahsediliyor.
İşin ucu GS'ye dokunacak mı, bakalım ben onu merak ediyorum; bu kuruldan en büyük faydayı sağlayanlar onlar ne de olsa.
Son düzenleyen: Moderatör:
Captain Skriniar 125
Üstün
Mavişimin dediği yine çıktı, galiba gerçekten tiyatro bitiyor artık.
kalempiliyakis 30
Üstün
İşin ucu GS'ye dokunacak mı, bakalım ben onu merak ediyorum; bu kuruldan en büyük faydayı sağlayanlar onlar ne de olsa.
Şimdi açıklayın bakalım hangi şikeli maçlarda adları var? Hangi takımlar ofsaytımsıyla şampiyon oldu? Yapı gerçekten var.
Bu yorumlar forum kurallarına uygun da benim gösterdiğim tepki ve yaptığım raporlar neden kurallara uygun değil? Bunu bana raporu reddeden ve gönderimi silen moderatör açıklayabilir mi?
Söylediğim şey herhangi öznel bir görüş içermiyor.Bu yorumlar forum kurallarına uygun da benim gösterdiğim tepki ve yaptığım raporlar neden kurallara uygun değil? Bunu bana raporu reddeden ve gönderimi silen moderatör açıklayabilir mi?
Ferhat Gündoğdu baştayken 4 sezon üst üste şampiyon olan tek bir tane takım var.
Başka var mı? Varsa söyle ona da söyleyelim.
Herkes farkında neyin ne olduğunun.
Sana farklı bir açıdan bir soru sorayım.
Sen A takımını tutuyorsun.
B takımı 4 sene üst üste şampiyon oluyor.
Senin takımının başkanı seneler boyu üst üste hakem kurulu taraflı diye bas bas bağırıyor. Bu sebeple alay bile ediliyor.
En son belgeler çıkıyor bir bakıyorsun, adam haklıymış. Gerçekten de hakemleri atayanlar, kendi adamlarını atıyormuş aslında. Sınav kağıtlarını değiştirme ve sonuçlara müdahale gibi çok ağır suçlarla yargılanıyorlar.
Farkındasın değil mi durumun?
Öyleysen, bu durumda ne düşünürdün bana bir anlatsana?
Gerçekten saygı çerçevesinde soruyorum.
Ha bu durumun o tarafla kesin bir alakası vardır demiyorum da bu durumdan ben şüpheleniyorum bakalım ne olacak diyorum, işin şahsi görüş kısmı orada, sen söyle haksız bir düşünce mi?
Son düzenleme:
Captain Skriniar 125
Üstün
Fenerbahçe veya başka bir kulüp temiz demiyoruz, illaki bizimde bir şeylerimiz vardır. Ama en azından pişkin gibi daha da fazlasını istemiyoruz. Galatasaray, tam tersi daha çok istiyor ve her seferinde daha da göstere göstere yapıyor. Özellikle Galatasaray'ın hedef alınması bu yüzden. Yargılanacaksa, hepsi yargılansın eyvallah. Biri bir şey yapıyorsa, ortaya çıksın rezil olsun. Fakat ilk önce, bunu göstere göstere marifetmiş gibi yapan Galatasaray yargılansın. Benim kulübümün de böyle bir durumu varsa, alsın cezasını çeksin.Bu yorumlar forum kurallarına uygun da benim gösterdiğim tepki ve yaptığım raporlar neden kurallara uygun değil? Bunu bana raporu reddeden ve gönderimi silen moderatör açıklayabilir mi?
Katılıyorum.Fenerbahçe veya başka bir kulüp temiz demiyoruz, illaki bizimde bir şeylerimiz vardır. Ama en azından pişkin gibi daha da fazlasını istemiyoruz. Galatasaray, tam tersi daha çok istiyor ve her seferinde daha da göstere göstere yapıyor. Özellikle Galatasaray'ın hedef alınması bu yüzden. Yargılanacaksa, hepsi yargılansın eyvallah. Biri bir şey yapıyorsa, ortaya çıksın rezil olsun. Fakat ilk önce, bunu göstere göstere marifetmiş gibi yapan Galatasaray yargılansın. Benim kulübümün de böyle bir durumu varsa, alsın cezasını çeksin.
Hiçbir zaman ayrıcalık istemedik. Sadece adalet lazım bize.
Sonuna kadar deşilsin bu iş, kimin nerede parmağı varsa çıksın ortaya neticesinde suçlu benim taraftarı olduğum takım bile olsa umrumda değil, gereken ceza ne ise verilsin.