1 hafta önceye kadar mi 9T Pro satın aldım. Yurt içi yani IMEI sorunum yok. MIUI global 12.5.2 kurulu a11. önceden Redmi Note 7 de PixelExperience A12 kullandım. Pil ve performans olarak memnun kalmıştım. Ve pixel ROM'da sadece ROM ve Magisk flashlamıştım. Şimdi crDroid güzel ama her güncellemede GApps ve kernel vs flashlamam gerek sanırım. Nasıl yapacağımı bilmiyorum. Okdr özelliştirmeye gerek yok pixel yeter gibi geliyor peki Redmi Note 7 denn farklı bir adım izlemem gerekirmi PixelExperience flashlarken mi 9T Pro'ya?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Şimdi crDroid güzel ama her güncellemede GApps ve kernel vs flashlamam gerek sanırım.
Kernel flahslanmasina gerek yok ROM'lar zaten vanilla olarak geliyor.
Crdroid kur.
Kurulum adımlarında ekstra bir şey var mı dikkat etmem gereken?
Gapps dosyasını flashlamayı unutma. https://nikgapps.com/Kurulum adımlarında ekstra bir şey var mı dikkat etmem gereken?
Gapps ve romun kendisi harici vendor kernel gerekmiyor o zaman?Gapps dosyasını flashlamayı unutma. https://nikgapps.com/
Dediğinizi tam anlamadım bu yüzden daha bilgili birini etiketliyorum. @Heribert YavuzGapps ve romun kendisi harici vendor kernel gerekmiyor o zaman?
GApps ve ROM'un kendisi harici vendor kernel gerekmiyor o zaman?
ROM vanilla olarak geliyor yani Google servisleri olmadan. Ek olarak GApps kurman gerekm
ROM vanilla olarak geliyor yani Google servisleri olmadan. Ek olarak GApps kurman gerekm.
Onu biliyorum Google servislerine bağımlı olmamak için servizsiz geliyor GApps kuruyoruz. Ama bazı forumlarda vendor çekirdek sanırım veya kernele ihtiyaç olacağından bahsetmişler.
Onu biliyorum Google servislerine bağımlı olmamak için servizsiz geliyor GApps kuruyoruz. Ama bazı forumlarda vendor çekirdek sanırım veya kernele ihtiyaç olacağından bahsetmişler.
Yok. ROM'u kur, GApps'ı da kur. Root atacaksan GMS doze önerimdir. Google servislerinin cihazı yormasını engeller.