Mi Box'a bilgisayar bağlanarak oyun oynanabilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oooiky
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 112
  • Etiketler Etiketler
    box

oooiky

Uzman
Bende Mi Box 2.nesil var. Bununla PC'yi stream ederek oyun oynayabileceğimi duydum. Doğru mu ve nasıl yapabilirim?

Box'a yükeyeceğiniz Steam Link uygulaması ile. Steam oyunlarını oynayabilirsiniz. (gamepad gerekiyor)
Hikaye bazlı, fazla hareketli olmayan oyunları oynayabilirsiniz.
Ama hareketli oyunlar ve özellikle yarış oyunlarını düzgün oynayamayabilirsiniz. Aşırı gecikme oluyor.
(Homatics r 4K Plus ile denedim.)

Son düzenleyen: Moderatör:

İyi bir internet bağlantısı ile halledilir mi, genel olarak Street Fighter veya Tekken oynamak için.

İyi bir internet bağlantısı ile halledilir mi, genel olarak Street Fighter veya Tekken oynamak için.

İnternet bağlantısı değil de. Yerel ağ üzerinden bağlanıyor sanırım.
Hem Box hem de PC Ethernet ile bağlı olursa daha iyi olur sanırım.
Steam Link yükleyip bir deneyin.

İnternet bağlantısı değil de. Yerel ağ üzerinden bağlanıyor sanırım.
Hem box hem de PC Ethernet ile bağlı olursa daha iyi olur sanırım.
Steam Link yükleyip bir deneyin.

Gamepad ile denedim gecikme olmuyor ama ara sıra ses bozulmalar oluyor modeme daha yakın bir yere geçsem düzelir herhalde.

Gamepad ile denedim gecikme olmuyor ama ara sıra ses bozulmalar oluyor modeme daha yakın bir yere geçsem düzelir herhalde.
Mi Box etnerhet desteği yok sanırım. 5Ghz bağlanma imkanınız varsa (modem destekliyorsa) o şekilde deneyin birde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…