Glade

Üstün
Makaleler
3
Diyelim ki bir TV Box aldım ve kullanıyorum, TV Box kullanırken televizyondaki kanal listesinden kanallara erişemez miyim?

TV'de LNB varsa uydu kanalları izlemek için TV Box dışında direkt TV'den izleyebilirsin zaten. Yani LNB'li bir TV Box almana gerek yok.

Bende de durum aynı. TV Stick 4K ve 1080p TV kullanıyorum. Herhangi bir problem yok.

TV'de LNB varsa uydu kanalları izlemek için TV Box dışında direkt TV'den izleyebilirsin zaten. Yani LNB'li bir TV Box almana gerek yok.

Bende de durum aynı. TV Stick 4K ve 1080p TV kullanıyorum. Herhangi bir problem yok.
Hayır, alacağım TV Box'u YT ve YT Music için falan kullanacağım.

Ancak TV Box'u bağladığımda uydu kanallarını nasıl izlerim ya da izleyebilir miyim?

TV'de dahili uydu alıcısı varsa televizyonun ayarlarından görüntü kaynağını kendi dahili uydu alıcısına alıp, izlemeye devam edebilirsiniz veya bulabilirseniz anten kablosu bağlantısı bulunan bir TV box alıp hem uydu hem internet yayını işini tek cihazla bitirirsiniz. Aynı şekilde yine sürekli kumandadan görüntü kaynağı olan cihazı değiştirmek sizin için sorun olmayacaksa ve TV'de birden fazla HDMI portu varsa TV box + HDMI'lı uygun fiyatlı bir uydu alıcısı bağlayarak işi çözebilirsiniz. TV yayını izleyeceğinizde uydu alıcısına geçersiniz.