Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
LNB girişi olan bir cihazda erişebilirsin.
Glade
Üstün
- Makaleler
- 3
Televizyonda mı LNB olması gerekiyor, yoksa TV Box'un mu?
Ayrıca alacağım TV Box 4K, kullanacağım televizyon 1080p ise sıkıntı olur mu?
TV'de LNB varsa uydu kanalları izlemek için TV Box dışında direkt TV'den izleyebilirsin zaten. Yani LNB'li bir TV Box almana gerek yok.
Bende de durum aynı. TV Stick 4K ve 1080p TV kullanıyorum. Herhangi bir problem yok.
Bende de durum aynı. TV Stick 4K ve 1080p TV kullanıyorum. Herhangi bir problem yok.
Glade
Üstün
- Makaleler
- 3
Hayır, alacağım TV Box'u YT ve YT Music için falan kullanacağım.TV'de LNB varsa uydu kanalları izlemek için TV Box dışında direkt TV'den izleyebilirsin zaten. Yani LNB'li bir TV Box almana gerek yok.
Ancak TV Box'u bağladığımda uydu kanallarını nasıl izlerim ya da izleyebilir miyim?
- Makaleler
- 6
Hayır, alacağım TV Box'u YT ve YT Music için falan kullanacağım.
Ancak TV Box'u bağladığımda uydu kanallarını nasıl izlerim ya da izleyebilir miyim?
IPTV vs kurman lazım. Yani internet üzerinden izlersin. @Akif, dediği gibi kablo girişli TV box varsa kullanırsın.
- Makaleler
- 6
Önereceğiniz bir TV box var mıdır o özelliğe sahip?
Dandik oluyor bence onlar. Sana liste atıyorum kendin YouTube'dan bakarak araştır.
pedroz_1999
Becerikli
TV'de dahili uydu alıcısı varsa televizyonun ayarlarından görüntü kaynağını kendi dahili uydu alıcısına alıp, izlemeye devam edebilirsiniz veya bulabilirseniz anten kablosu bağlantısı bulunan bir TV box alıp hem uydu hem internet yayını işini tek cihazla bitirirsiniz. Aynı şekilde yine sürekli kumandadan görüntü kaynağı olan cihazı değiştirmek sizin için sorun olmayacaksa ve TV'de birden fazla HDMI portu varsa TV box + HDMI'lı uygun fiyatlı bir uydu alıcısı bağlayarak işi çözebilirsiniz. TV yayını izleyeceğinizde uydu alıcısına geçersiniz.