Pisicik

Becerikli
Yer
Bursa
Merhaba, Mi Stick 4K kullanıyorum. Cihaz artık can çekişiyor. Yeni nesil ve tam lisanslı bir TV Box arıyorum. Bütçe sıkıntısı yok.

Merhaba, Mi Stick 4K kullanıyorum. Cihaz artık can çekişiyor. Yeni nesil ve tam lisanslı bir TV Box arıyorum. Bütçe sıkıntısı yok.
Dreamstar Nova 2 . Yeni nesil işlemci kullanıyor. (S905-X5-M)
Yalnız Ram 2 GB. İleride ram kaynaklı sorun çıkartır mı bilemiyorum.

Piyasaya lisanlı yeni nesil işlemci cihazlar çok çıkmadı gibi sanki.

Homatics yeni cihaz çıkartsaydı onu önerirdim.
Yeni cihazı bekleyin derdim. Ama ne zaman çıkacağı konusunda net bir bilgi yok sanırım.
Tahminen 2026 ikinci altı ayında olabilir.

Bende Plus 4K sı var. Donanım olarak şu anda bile güçlü ama işlmcisi eski nesil kaldı.
Ve And. 14 sürümüyle beraber raw kanallarda senkron sorunları olmaya başladı..
Gerçi rawlar 2-3 saniye sonra toparlıyor bende.

Cihaz olarak çok güçlü Formular Z12 Ultra var. Ama onda da tam lisans yok bildiğim kadarı ile.
Fiyatı da oldukça yüksek ve piyasada zor bulunuyor.

2. nesil olan mı hocam? En alınabilir cihaz bu gibi duruyor. Memnun musunuz?

Next Start Pro 4k Media Player (2. NESİL) IPTV Özellikli Hediye Yayın Paketli - Fiyatı, Yorumları her şey dahil kampanya yapmış...

Merhaba, Mi Stick 4K kullanıyorum. Cihaz artık can çekişiyor. Yeni nesil ve tam lisanslı bir TV box arıyorum. Bütçe sıkıntısı yok.

Next start Pro 4 k al keyfine bak. Android 14 güncellemeside aldı zaten canavar...

1771235936678.webp

Son düzenleme:
Next Start Pro 4k Media Player (2. NESİL) IPTV Özellikli Hediye Yayın Paketli - Fiyatı, Yorumları her şey dahil kampanya yapmış...

Next start Pro 4 k al keyfine bak. Android 14 güncellemeside aldı zaten canavar...

Eki Görüntüle 227481

Bu linkteki ürün çok pahalı değil mi hocam? Cihaz boş halde 2500 civarına satılıyor. Aradaki fark IPTV için değer mi? Benim IPTV süresi bitti. Platformları tek üyelikten pek çok müşteriye dağıtıyorlar veya IPTV üzerinden veriyorlar sanırım. Cihazı henüz almadım. Bu hafta alacağım.

Bu linkteki ürün çok pahalı değil mi hocam? Cihaz boş halde 2500 civarına satılıyor. Aradaki fark IPTV için değer mi? Benim IPTV süresi bitti. Platformları tek üyelikten pek çok müşteriye dağıtıyorlar veya IPTV üzerinden veriyorlar sanırım. Cihazı henüz almadım. Bu hafta alacağım.
Bence 3400 TL indirimdeyken 12 aylık iptv pahalı değil cihaz ile birlikte. Sade cihaz zaten 2600 TL en ucuzu. 800 TLye gelmiş olur 12 ay boyunca maç (Bein Sports), belgesel, film, dizi, özel kanallar ne ararsan var. Ayrı alırım dersen sana kalmış tabi...

1771315876700.webp