Bütçe
10000
Bunun TV ile ilgisi yok. Video dosyası ve cihazın SoC'i ile alakalı bir durum. Birde OS ile de alakalı bir durum. TV'yle alakalı olan tek şey ise TV-led desteği olup olmamasıdır.
O zaman demek istediğimi daha detaylı açıklayayım. TCL C855 FEL olarak izletebiliyorsa ben C855 ile Shield TV arasında görüntü kalitesi arasında bir fark göremedim. C855 FEL olarak izleyemiyorsa o zaman FELin farkını bilmiyoıum demektir. İzlediğim video FEL mi değil mi sorusu da var tabii.

Google TV Streamer önerecektim fakat TR'de kalmamış. Kendim CCWGTV kullanıyorum 3,5-4 senedir oldukça memnunum.

arkadaşlar teşekkür ederim. anladım ki herhangi bir android tv box televizyonumun işletim sisteminden daha iyi olmayacak. ya apple tv 4k 3. nesil alıcam ya da nvidia shield tv. ancak nvidia çok pahalı ve nispeten eski bir cihaz. en iyisi apple tv 4k almak. teşekkür ederim. onda da biraz araştırdım 128 gb ve 64 gb modeli var. aslında bana 64 gb çok rahat yeter ancak rj45 girişi mevcut değil. o yüzden ethernet ile bağlamak istediğim için 128 gb olan modelini alıcam. kontrol ettim en ucuzu da kendi sitesinde. alıp kullandıktan sonra deneyimlerimi yazarım

arkadaşlar teşekkür ederim. anladım ki herhangi bir android tv box televizyonumun işletim sisteminden daha iyi olmayacak. ya apple tv 4k 3. nesil alıcam ya da nvidia shield tv. ancak nvidia çok pahalı ve nispeten eski bir cihaz. en iyisi apple tv 4k almak. teşekkür ederim. onda da biraz araştırdım 128 gb ve 64 gb modeli var. aslında bana 64 gb çok rahat yeter ancak rj45 girişi mevcut değil. o yüzden ethernet ile bağlamak istediğim için 128 gb olan modelini alıcam. kontrol ettim en ucuzu da kendi sitesinde. alıp kullandıktan sonra deneyimlerimi yazarım
Ne demek TV'den iyi değil? Dalga mı geçiyorsunuz? Hiçbir giriş-orta ve bazı üst seviye TV'lerin teknik özellikleri Homatics Box R 4K Plus tarzı cihazlardan iyi değil. Ayrıca hiçbir TV, Dolby Vision Profil 7 FEL açamıyor. Apple TV'de öyle, Shield'larda öyle. Ayrıca Apple TV'ler DTS codeclerinden yoksun.

Ne demek TV'den iyi değil? Dalga mı geçiyorsunuz? Hiçbir giriş-orta ve bazı üst seviye TV'lerin teknik özellikleri homatics box r 4K Plus tarzı cihazlardan iyi değil. Ayrıca hiçbir TV, Dolby vision profil 7 fel açamıyor. Apple TV'de öyle, Shield'larda öyle. Ayrıca Apple TV'ler DTS codeclerinden yoksun.

Hocam bana lazım olan Dolby vision ve HDR10 renk profili onu da aplle TV 4K karşılıyor. Ekstra olarak Android'in o şişen arayüzü zaten şu an TV de yüklü açıkçası. Benim çekincem Homatics'in özelliklerine baktığımda amlogic S905x4 işlemci kullanıyor olması. Aynı işlemciyi kullanan TV+ Pro cihazı elimde var şu an ve açıkçası pek de akıcı değil. Ayrıca benim ekstra bir soundbarım yok ki. DTS codeclerini zaten aplle kendisi çeviriyor. A15 bionic çipi uzun vadede S905x4'ten kat ve kat daha iyi olacak diye düşünüyorum. Öneriniz için teşekkür ederim aklımın bir köşesinde bulunsun deneme şansım olursa değerlendireyim.