YoNaMaS

Başarılı
Evdeki televizyon YouTube, Netflix vb. girebiliyor fakat biz yerel kanalları izlemek istiyoruz. Bunun için satılan bir TV Box var mıdır ve mantıklı mıdır sizce? Çalışma mantığını ne oluyor tam olarak?

Ben Turksat'ın TV Her Yerde uygulamasını kullanıyorum. Aylık 104 TL. Spor ve Sinema paketiyle fiyat değişiyor. Bütün kanallar var. Yanında bu uygulamaya özel KF-1500 isimli bir TV box veriyorlar. Özellikleri gayet iyi. 2 aydır sorunsuz kullanıyorum.

Hocam aylık ödeme değil de direkt tekte alıp sürekli kullanmak istiyoruz.
Yerel kanalları ücretsiz olarak izleyebildiğimiz bir uygulama var mı bilmiyorum. TV+'da 10 kanal ücretsiz izleniyor. IPTV almanız şart. Evinizde uydu veya çanak varsa ondan kullanmak daha mantıklı. Yoksa yasal IPTV'leri araştırın. DH'de ücretsiz yasal IPTV paylaşımı vardı. Aktifse TV'nize IPTV player kurup onunla birlikte kullanın. Ekstra bir cihaz almanıza gerek yok.

Uydu alıcılar zaten güncel televizyonların içinde dahili olarak yok mu? Bunlar uyduyla beraber kullanılmıyor mu?
Siz uydu alıcısız internet üzerinden mi izlemek istiyorsunuz? O zaman bir IPTV uygulaması indirip yasal kanalları IPTV üzerinden izleyebilirsiniz. Ancak bir kere alıp ömür boyu kullanım sunan bir IPTV platformu yok. Ücretsiz yasal IPTV linkleri ile de sağlıklı bir izleme yapamazsınız takılma çok olur. En iyisi TV+, Tivibu gibi platformlardan yayın almanız olur. Ben Tivibu'dan memnunum ve 5 farklı cihazda eş zamanlı da izleme şansınız var.

Son düzenleme:
Siz uydu alıcısız internet üzerinden mi izlemek istiyorsunuz? O zaman bir IPTV uygulaması indirip yasal kanalları IPTV üzerinden izleyebilirsiniz. Ancak bir kere alıp ömür boyu kullanım sunan bir IPTV platformu yok. Ücretsiz yasal IPTV linkleri ile de sağlıklı bir izleme yapamazsınız takılma çok olur. En iyisi TV+, Tivibu gibi platformlardan yayın almanız olur. Ben Tivibu'dan memnunum ve 5 farklı cihazda eş zamanlı da izleme şansınız var.
Hocam şöyle söyliyim diyelim ki çanak anten falan filan hiçbir şey yok sadece. İnternet var. Bir kutu satın alıp onunla ücretsiz izlemek istiyoruz. Aylık ödeme yapmak istemiyoruz. Böyle bir şey mümkün mü onu soruyorum. Ha yok illa aylık ödeme yapacaksa da şöyle soriyım bu IPTV dediğimiz (yasal olanları) yerel kanallar iyi kalitede gösterebiliyor mu?

Hocam şöyle söyleyeyim diyelim ki çanak anten falan filan hiçbir şey yok sadece. İnternet var. Bir kutu satın alıp onunla ücretsiz izlemek istiyoruz. Aylık ödeme yapmak istemiyoruz. Böyle bir şey mümkün mü onu soruyorum. Ha yok illa aylık ödeme yapacaksa da şöyle soriyım bu IPTV dediğimiz (yasal olanları) yerel kanallar iyi kalitede gösterebiliyor mu?

Anladım dostum ama bir kutu alıp ücretsiz internet üzerinden TV yayını veren bir cihaz yok. Televizyonunuz zaten Android ise tvplus veya Tivibu'dan aylık veya yıllık üyelik alıp onların uygulamasından izleyebilirsiniz. Ben Mi Box S 2. nesil ile kullanıyorum performansında hiç sorun yaşamadım. Tvplus ve Tivibu arasında da ben 2 platformu da kullandım fiyat ve 5 cihazdan aynı anda izleme olanağını da göz önünde bulundurunca Tivibu iyi bir seçenek olur. Yerel kanalların yanında belgesel ve sinema kanalları da var.

Anladım dostum ama bir kutu alıp ücretsiz internet üzerinden TV yayını veren bir cihaz yok.
İşte evet ben de bunu soruyorum. Bir tanıdığımız içinde yerel kanallar olan internetle çalışan bir cihaz olduğunu söylemişti. O cihaza özel bir marifetmiş. Ama benim bildiğim bunlar telefon gibi Android işletim sistemine sahip. Ücretsiz izleyen kişiler de apk indirip kaçak izliyorlar diye biliyorum.

Bir de m3u olayı falan var mış ama o yasal mı bilmiyorum. Yasal olan bir yöntem kullanmak isterim elbette.