Detaylar
Kim cevapladı?Selamlar, Matx bir anakartım var ve taşınabilir küçük boyutlarda bir kasa arıyorum. Mümkünse cam panel olmasın. İlk baştan Lian Li Dan A3 düşündüm ama Türkiye'de bulamadım, bunun benzeri kompakt küçük kasa önerileriniz var mıdır?
Beyaz renginin stoğu var Sinerji'de.
Liguori
Yetkin
- Makaleler
- 1
Lian Li Dan A3 arıyorsanız İnventus'ta var.
İnventus çok güvenilir bir firma.
ASUS AP201 kasasına da bakabilirsiniz. Beyaz ve siyah opsiyonları var. Boyut ve fiyat olarak aynı.
ASUS AP201 kasasına da bakabilirsiniz. Beyaz ve siyah opsiyonları var. Boyut ve fiyat olarak aynı.
Sinerji'de beyazı 3.500TL.Lian Li Dan A3 arıyorsanız İnventus'ta var.
LA Knight
Üstün
A3 var ki stoklarda: https://www.sinerji.gen.tr/lian-li-...wer-kasa-p-52721?utm_campaign=akakce&v=1.37.4
Bütçeni bilemiyorum önerisine: DeepCool CH260, CH270 de var fakat Jumbum'da ve YD oldukları için vergiyle DAN A3'den pahalıya geliyorlar. Jonsbo kasalar da varlar. Bunun dışında Thermaltake TR100 ve The Tower 100 var. Montech kasa filan da var. İş tamamiyle senin bütçene bakıyor. Dan A3 bunların yanında F/P kalıyor. Diğerleri overpriced durumda.
Bütçeni bilemiyorum önerisine: DeepCool CH260, CH270 de var fakat Jumbum'da ve YD oldukları için vergiyle DAN A3'den pahalıya geliyorlar. Jonsbo kasalar da varlar. Bunun dışında Thermaltake TR100 ve The Tower 100 var. Montech kasa filan da var. İş tamamiyle senin bütçene bakıyor. Dan A3 bunların yanında F/P kalıyor. Diğerleri overpriced durumda.