Subaru Yetkili Servis 1 Yetkin Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 875 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 367 Yer SUBARU Corporaiton 23 Nisan 2024 #1 Elimde Samsung'un bir tableti var ve şarj girişinin içi kırılmış durumda resimdeki gibi. Bunu lehim ile söküp herhangi bir Micro USB girişi takarsam tekrar lehimlersem tablet çalışır mı?
Elimde Samsung'un bir tableti var ve şarj girişinin içi kırılmış durumda resimdeki gibi. Bunu lehim ile söküp herhangi bir Micro USB girişi takarsam tekrar lehimlersem tablet çalışır mı?
Emrecngz 1 Üstün Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 1.029 Çözümler 6 Beğeniler 805 Yer Mersin 23 Nisan 2024 #2 Çalışır da havyayla yapılacak iş değil o. Krem lehim ve ısı tabancası gerekiyor.
KS KS Subaru Yetkili Servis 1 Yetkin Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 875 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 367 Yer SUBARU Corporaiton 23 Nisan 2024 #3 Emrecngz dedi: Çalışır da havyayla yapılacak iş değil o. Krem lehim ve ısı tabancası gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Krem lehimi alırım ısı tabancası yerine komik gelecek ama saç kurutma makinesi iş görmez mi?
Emrecngz dedi: Çalışır da havyayla yapılacak iş değil o. Krem lehim ve ısı tabancası gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Krem lehimi alırım ısı tabancası yerine komik gelecek ama saç kurutma makinesi iş görmez mi?
Emrecngz 1 Üstün Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 1.029 Çözümler 6 Beğeniler 805 Yer Mersin 23 Nisan 2024 #4 Subaru Yetkili Servis dedi: Krem lehimi alırım ısı tabancası yerine komik gelecek ama saç kurutma makinesi iş görmez mi? Genişletmek için tıkla... Yok, 300-500 dereceye kadar çıkabilen bir tabanca gerekiyor. Elinizde ekipman yoksa telefoncuya yaptırmak daha ucuza gelir.
Subaru Yetkili Servis dedi: Krem lehimi alırım ısı tabancası yerine komik gelecek ama saç kurutma makinesi iş görmez mi? Genişletmek için tıkla... Yok, 300-500 dereceye kadar çıkabilen bir tabanca gerekiyor. Elinizde ekipman yoksa telefoncuya yaptırmak daha ucuza gelir.
KS KS Subaru Yetkili Servis 1 Yetkin Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 875 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 367 Yer SUBARU Corporaiton 23 Nisan 2024 #5 Emrecngz dedi: Yok, 300-500 dereceye kadar çıkabilen bir tabanca gerekiyor. Elinizde ekipman yoksa telefoncuya yaptırmak daha ucuza gelir. Genişletmek için tıkla... Yapamadım hocam zaten havyayı tutuyorum anakarta erimiyor bir türlü saldım bende.
Emrecngz dedi: Yok, 300-500 dereceye kadar çıkabilen bir tabanca gerekiyor. Elinizde ekipman yoksa telefoncuya yaptırmak daha ucuza gelir. Genişletmek için tıkla... Yapamadım hocam zaten havyayı tutuyorum anakarta erimiyor bir türlü saldım bende.