Neo

Başarılı
Herkese merhaba. Elimde 16 GB bir flash bellek var. Bir ucu Typa-A diğer ucu mikro USB. Telefonumun girişi ise Type-C. Alta linkini bıraktığım dönüştürücüyü kullanarak flash belleğimi telefonumda kullanabilir miyim? Bu dönüştürücü sadece şarj için elektriği mi aktarır yoksa veri aktarımında da kullanılabilir mi?
Ürün Linki: https://www.trendyol.com/alfais/al-...usturucu-adaptor-p-82159216?merchantId=111727

Kullanabilirsiniz otg desteği flash bellekte değil telefonun kendisinde olur. Telefon destekliyorsa çalışacaktır.

Sizin linkini bıraktığınız ürünün OTG desteği var mı bulamadım ama bu üründe var.

Bunu alırsanız veri aktarımını destekler. En azından OTG desteği olduğunu söylüyor, bu da desteklediği anlamında geliyor :D
OTG desteği olan adaptörler için aramayı nasıl filtreleyebilirim? En ucuzunu almak istiyorum çünkü telefonu ilk aldığım zamanlar (2018-19 yılları) bir tane adaptör denemiştim telefon flash belleği görmemişti yine aynı fiyasko olsun istemiyorum ve iade ile de uğraşmak istemiyorum. Gerçi dediğiniz gibi o zamanki denediğim adaptörün OTG desteği yoktur muhtemelen ama yine de uğraştırmaması için en ucuz OTG destekli adaptörü almak istiyorum :D

Kullanabilirsiniz otg desteği flash bellekte değil telefonun kendisinde olur. Telefon destekliyorsa çalışacaktır.
Telefon desteklemesine destekliyor da bu dönüştürücü sadece şarj için mi yoksa hem şarj hem veri aktarımı için mi? O yüzden merak ettim. Benim ihtiyacım veri aktarması, şarj için dönüştürücüye ihtiyacım yok.

OTG desteği olan adaptörler için aramayı nasıl filtreleyebilirim? En ucuzunu almak istiyorum çünkü telefonu ilk aldığım zamanlar (2018-19 yılları) bir tane adaptör denemiştim telefon flash belleği görmemişti yine aynı fiyasko olsun istemiyorum ve iade ile de uğraşmak istemiyorum. Gerçi dediğiniz gibi o zamanki denediğim adaptörün OTG desteği yoktur muhtemelen ama yine de uğraştırmaması için en ucuz OTG destekli adaptörü almak istiyorum :D

Telefon desteklemesine destekliyor da bu dönüştürücü sadece şarj için mi yoksa hem şarj hem veri aktarımı için mi? O yüzden merak ettim. Benim ihtiyacım veri aktarması, şarj için dönüştürücüye ihtiyacım yok.
O kadar spesifik bir filtreleme yok muhtemelen bunun gibi bir üründe. Ürünü aratırken OTG kelimesini de aramaya eklerseniz en verimlisi o olur.

Ben data bağlantısı olmayan USB dönüştürücü görmedim. OTG fonksiyonunu da flash belleğin kendisi aktive ediyor sorun yaşamazsınız.

O kadar spesifik bir filtreleme yok muhtemelen bunun gibi bir üründe. Ürünü aratırken OTG kelimesini de aramaya eklerseniz en verimlisi o olur.
Çok teşekkür ederim hocam yardımınız için

Ben data bağlantısı olmayan USB dönüştürücü görmedim. OTG fonksiyonunu da flash belleğin kendisi aktive ediyor sorun yaşamazsınız.
Eski telefonumda kullandığım USB belleği yeni telefonumda kullanmak için bu adaptörden kullanmıştım ve görmemişti hocam. Her iki telefonun da OTG desteği vardı. Eski telefonum ve USB belleğim mikro uçlu, yeni telefonum Type-c. Dönüştürücü işe yaramamıştı. @aykanhere here hocamın dediği gibi dönüştürücü için de OTG desteği lazım muhtemelen veri aktarımı için. Belki de dönüştürücü bozuktu o da bir ihtimal :D

Son düzenleme: