Microsoft 365 Türkiye abonelik ücretleri zamlandı

Max Caulfield

Üstün
Makaleler
15
Yer
Arcadia Bay
Merhaba arkadaşlar. Az önce bana Microsoft'tan bir mail geldi:

Mailde gördüğünüz gibi Microsoft, Microsoft 365 (Office 365) Türkiye abonelik ücretlerinde zam yapıyor. Artık Bireysel abonelik aylık 160 TL'den aylık 230 TL'ye çıkacak. Aile aboneliğinin yeni fiyatı hakkında bir bilgi bulamadım açıkçası, Aile aboneliğini kullanan varsa ve zam maili geldiyse paylaşmanızı rica ediyorum.

Bireysel (Personal) aboneliğin ABD fiyatı aylık 7 dolar bu arada. 7 dolar şu anda 226.68 TL yapıyor. Yani şu anda gelen zam kur artışlarından (yani enflasyondan) kaynaklı.

Öğrencilik büyük nimet. YouTube, Spotify, Office ve daha pek çok platformda güzel fiyatlandırmalar var.

Google Workspace kullanıyorum.
Nerede beleş oraya yerleş!

Google Workspaces ücretli. Aylık 60 TL yıllık pakette.

Ödediğimden biliyorum
Şimdi Google Docs, Sheets ve Slides demektense Workspace demeyi tercih ettim. Yoksa biliyorum ücretli olduğunu. Bir tür iş yönetim paketi diye biliyorum.

İfadeler: 29
Şimdi Google Docs, Sheets ve Slides demektense Workspace demeyi tercih ettim. Yoksa biliyorum ücretli olduğunu. Bir tür iş yönetim paketi diye biliyorum.
Bahsettiğiniz 3 uygulamanın ait olduğu paketin ismi Google Docs Editors bu arada, Google Workspace değil.

Ah Tayyip Ah Tayyip...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…