Acaba "ülkeden çıkıyor mu?" muhabbetlerine karşı bir tutum mu bu?
Sanmıyorum, Ekim sonuna kadar içlerinde Türkiye'nin de bulunduğu 50 ülkeye kayıpsız ses özelliğini sunacaklar, bu sebeple zam yapıyorlar. Bir de önceki fiyatlandırmada avro bazlı bakıldığında adamlar hiçbir şey kazanmıyordu Türkiye'den.

Sanmıyorum, Ekim sonuna kadar içlerinde Türkiye'nin de bulunduğu 50 ülkeye kayıpsız ses özelliğini sunacaklar, bu sebeple zam yapıyorlar. Bir de önceki fiyatlandırmada avro bazlı bakıldığında adamlar hiçbir şey kazanmıyordu Türkiye'den.
Türkiye pazarını "önemsiyor" diyebilir miyiz yani YT için?

Spotify bırakalı çok oldu. Her şarkı başına 2-3 reklam izlemek zorunda kalıyorum sonra şarkı değiştiremiyorum. Apple Music kullanıyorum her konuda Spotify'dan daha iyi. Bilgisayar içinde Foobar2000 kullanıyorum şarkı indirip oradan dinliyorum en kaliteli şekilde.

Bu özellik yıllardır Apple Music’te var fakat Apple Music’in masaüstü uygulamasının olmaması büyük bir dezavantaj. Yoksa kim Spotify’a hem fazla para verip hem de kaliteden taviz vererek müzik dinler ki?
Masaüstü uygulaması var ama vasat. Ek olarak Apple Music çalma listeleri açısından çok zayıf, 2-3 ay kadar kullanıp hem masaüstü uygulaması hem de aradığımı bulmakta zorlanmaktan dolayı Spotify'a geri dönmüştüm.

Türkiye pazarını "önemsiyor" diyebilir miyiz yani YT için?
Spotify için öyle denebilir, 2026'da Türkiye'de ofis açma kararları da vardı.