Detaylar
Kim cevapladı?Ömer_Yeter 52
Üstün
Acaba "ülkeden çıkıyor mu?" muhabbetlerine karşı bir tutum mu bu?
- Makaleler
- 22
Lossless Audio Quality özelliğini sunmadan önce alıştırmalar.
Soretive 52
Başarılı
Bence böyle yaparak YouTube’un ekmeğine yağ sürmüş oldular. Ben de listelerimi YouTube’a aktarmayı düşünmüyor değilim.Acaba "ülkeden çıkıyor mu?" muhabbetlerine karşı bir tutum mu bu?
Ömer_Yeter 52
Üstün
Lossless Audio Quality özelliğini sunmadan önce alıştırmalar.
YT Music + uBlock kombosuyla müzik dinleriz artık.
- Makaleler
- 22
Sanmıyorum, Ekim sonuna kadar içlerinde Türkiye'nin de bulunduğu 50 ülkeye kayıpsız ses özelliğini sunacaklar, bu sebeple zam yapıyorlar. Bir de önceki fiyatlandırmada avro bazlı bakıldığında adamlar hiçbir şey kazanmıyordu Türkiye'den.Acaba "ülkeden çıkıyor mu?" muhabbetlerine karşı bir tutum mu bu?
Soretive 52
Başarılı
Bu özellik yıllardır Apple Music’te var fakat Apple Music’in masaüstü uygulamasının olmaması büyük bir dezavantaj. Yoksa kim Spotify’a hem fazla para verip hem de kaliteden taviz vererek müzik dinler ki?Lossless Audio Quality özelliğini sunmadan önce alıştırmalar.
Ömer_Yeter 52
Üstün
Türkiye pazarını "önemsiyor" diyebilir miyiz yani YT için?Sanmıyorum, Ekim sonuna kadar içlerinde Türkiye'nin de bulunduğu 50 ülkeye kayıpsız ses özelliğini sunacaklar, bu sebeple zam yapıyorlar. Bir de önceki fiyatlandırmada avro bazlı bakıldığında adamlar hiçbir şey kazanmıyordu Türkiye'den.
- Makaleler
- 2
Spotify bırakalı çok oldu. Her şarkı başına 2-3 reklam izlemek zorunda kalıyorum sonra şarkı değiştiremiyorum. Apple Music kullanıyorum her konuda Spotify'dan daha iyi. Bilgisayar içinde Foobar2000 kullanıyorum şarkı indirip oradan dinliyorum en kaliteli şekilde.
- Makaleler
- 22
Masaüstü uygulaması var ama vasat. Ek olarak Apple Music çalma listeleri açısından çok zayıf, 2-3 ay kadar kullanıp hem masaüstü uygulaması hem de aradığımı bulmakta zorlanmaktan dolayı Spotify'a geri dönmüştüm.Bu özellik yıllardır Apple Music’te var fakat Apple Music’in masaüstü uygulamasının olmaması büyük bir dezavantaj. Yoksa kim Spotify’a hem fazla para verip hem de kaliteden taviz vererek müzik dinler ki?
Spotify için öyle denebilir, 2026'da Türkiye'de ofis açma kararları da vardı.Türkiye pazarını "önemsiyor" diyebilir miyiz yani YT için?
Yeni konular
-
-
-
-
PSU'dan hırıltı sesi geliyor, patlama riski veya sisteme zararı olur mu?
- fiqrettinbeni
-
MacBook Air M4'te kullanmak için yapay zekâ modeli önerisi
- kompetankedi
-
-