Elma ısıran

Üstün
Yer
Cupertino
Kendi uygulamalarını Apple için yaparken daha şık tasarlayan Microsoft'a teşekkürlerimizle...

Microsoft'un notu:

"Bugün, Apple Vision Pro'da OneNote ailesinin en yeni üyesini tanıtıyoruz. Bu deneyimleri iPhone, iPad ve Mac'e getirmek için uzun yıllardır Apple ile yakın bir şekilde çalıştık. Şimdi, Apple Vision Pro ile OneNote, sonsuz uzamsal bilgi işlem tuvalinden yararlanacak ve inanılmaz çoklu görev için herhangi bir ölçekte Word, Excel ve Teams gibi diğer harika Microsoft uygulamalarıyla yan yana çalışacak.

Gezileri planlayabilir, günlük alışkanlıklar uygulayabilir ve görev listenizi oluşturabilir/düzenleyebilirsiniz - Apple Vision Pro'daki OneNote deneyimi, nerede olursanız olun üretken kalmanıza yardımcı olur."

GLWbWSwW8AAi2dV.webp
image (1).webp

Kaynak: Microsoft OneNote now available on Apple Vision Pro

Kendi uygulamalarını Apple için yaparken daha şık tasarlayan Microsoft'a teşekkürlerimizle...

Microsoft'un notu:

"Bugün, Apple vision Pro'da OneNote ailesinin en yeni üyesini tanıtıyoruz. Bu deneyimleri iPhone, iPad ve Mac'e getirmek için uzun yıllardır Apple ile yakın bir şekilde çalıştık. Şimdi, Apple vision Pro ile OneNote, sonsuz uzamsal bilgi işlem tuvalinden yararlanacak ve inanılmaz çoklu görev için herhangi bir ölçekte Word, Excel ve teams gibi diğer harika Microsoft uygulamalarıyla yan yana çalışacak.

Gezileri planlayabilir, günlük alışkanlıklar uygulayabilir ve görev listenizi oluşturabilir/düzenleyebilirsiniz - Apple vision Pro'daki OneNote deneyimi, nerede olursanız olun üretken kalmanıza yardımcı olur."

Eki Görüntüle 37122Eki Görüntüle 37123

Bu özelliği denemem için Vision Pro almam lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Apple'ın bir tasarım çizgisi var. Windows'a ne koysan yakışmıyor. Onlar da yapmıyor.
Saka dedim. Microsoft office uygulamalari piyasada rakipsiz ve Apple urunlerini kullananlar genelde lisansi urun kullanir. Ondan uygulama cikariyor.

macOS'in tasarimi kisiden kisiye degisir. Ben Windows 11'in ve Gnome 45'in pencere dosemelerini ve UI'ini macOS'ten daha cok seviyorum.

Saka dedim. Microsoft Office uygulamalari piyasada rakipsiz ve Apple urunlerini kullananlar genelde lisansi ürün kullanir. Ondan uygulama cikariyor.

MacOS'in tasarimi kisiden kisiye degisir. Ben Windows 11'in ve GNOME 45'in pencere dosemelerini ve UI'ini MacOS'ten daha cok seviyorum.

Bana da en şık GNOME geliyor, görev çubuğu daha minimal olduğu için sanırım.

Paran varsa alınır, on numara cihaz.

Bana da garip geliyor telefonlarda donanım kısmında pek girişken olmayan şirket gözlükte çok iyi.

Microsoft'un notu:

"Bugün, Apple Vision Pro'da OneNote ailesinin en yeni üyesini tanıtıyoruz. Bu deneyimleri iPhone, iPad ve Mac'e getirmek için uzun yıllardır Apple ile yakın bir şekilde çalıştık. Şimdi, Apple Vision Pro ile OneNote, sonsuz uzamsal bilgi işlem tuvalinden yararlanacak ve inanılmaz çoklu görev için herhangi bir ölçekte Word, Excel ve Teams gibi diğer harika Microsoft uygulamalarıyla yan yana çalışacak.

Gezileri planlayabilir, günlük alışkanlıklar uygulayabilir ve görev listenizi oluşturabilir/düzenleyebilirsiniz - Apple Vision Pro'daki OneNote deneyimi, nerede olursanız olun üretken kalmanıza yardımcı olur."

Eki Görüntüle 37122Eki Görüntüle 37123

Bu gözlükte bir sürü insanın şikayet ettiği gözde kızarma, baş ağrısı ve yorgunluk hissi ve üstünden adamakıllı iş yapamazsın. Uygulama güzel o konuda bir sorun yok. Apple’ın yeni çıkaracağı Apple Vision Pro 2’de bunları düzelteceğine eminim. Bunlar düzeltilirse ve daha ulaşılabilir bir fiyatta olursa anca alınabilir. Şu an gereksiz para israfı ve henüz Apple’ın Vision Pro’sunun ilk örneği. İlk modelleri almak her zaman hatadır ve bir sorun vardır.