Microsoft büyük Windows güncellemesine hazırlanıyor!

12 gelmeden son 11 güncellemesi(!) güle güle 11...

Umarım Android'e veya iOSa benzetmeye çalışmazlar.

Guzel olurdu gelirse ama şimdilik explorerpatcher ile bun düzeltmek mümkün.

Evet ExplorerPatcher'ı kullanıyorum ancak daha önce var olan bir özelliği yeni sürümde üçüncü parti yazılımla kullanmak zorunda olmak çok mantıksız.

1- 11 kullanıyorum.
2- Edge şu an Chromium tarayıcılar arasında en performanslı ve hızlısı
3- nickinin hakkını veriyorsun gibi.

Edge ile ne performansı? Avatarının altına bak...

Dosya Ekleri

• bu-10.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 73
Edge ile ne performansı? Avatarının altına bak...

Derdin bu mu seninde? Oturup sana bunu mu kanıtlayayım? Olan bu. Niye Windows 10 yazdığını da bilmiyorum.

Firefox'dan daha performanslı olduğu da kesin bu arada. Bir süre kullandım ama çekilecek gibi değil. Sana da floorp öneriyorum. Modlu Firefox diyebiliriz. Çok daha performanslı.

Microsoft Windows u ekosistem ürünü haline getirmektense hep sadece bir "ŞEY" e çevirmeye çalıştı. Nokia ile phone yapmaya çalıştı olmadı. Windows 8 ile tablet-dokunmatik kısıma göz kırptı olmadı. Surface ile tablet yapmaya çalıştı ama döndü dolaştı yine dokunmatik bilgisayar oldu. Tablet dendiğinde akla iPad geliyor. Herşeyi denedi ama farklı ihtiyaçlara cevap veremedi.
Ağzının suyu aka aka Apple ekosistemine bakıyor ama yanına yaklaşamıyor bile. En son 10->11 bedava yükseltmeyle falan anladı gibi sistemi ama hala kırk fırın ekmek yemesi lazım.

12 hakkında da konuşulur konuşulur yine önümüze saçma sapan bir şey koyarlar. Saçma sapan derken kötü anlamında değil, beklentilerimizden daha düşük olur anlamında. 11' in 10' dan çok çok farklı neyi vardı sorarım size? Devrim niteliğinde olan 5 şey sayabilir misiniz?

Olacaktı uygulama desteği olmadığına dair algı oluşunca çöktü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…