Detaylar
Kim cevapladı?losxy0
Yetkin
Microsoft'a yakınlığıyla bilinen Zac Bowden'a göre Microsoft, birkaç hafta içerisinde canary kanalında yer alan "rs_prerelease" şubesini "ge_release" olarak değiştirecek. Bu, şirketin "ge_release" şubesinin güncelleme karşılığı olan hudson valley (sürüm 24h2) güncellemesini yakında inşa edeceğini gösteriyor.
Hudson Valley'in şu an için Windows 11 için bir güncelleme olacağı ya da Windows 12'ye dönüşeceği kesinlik kazanmadı. Son iddialara göre ise Windows ekibindeki değişlik, Microsoft'un Windows 12'yi rafa kaldırdığını ve hudson valley güncellemesinin Windows 11'e geleceğini gösteriyor.
![]()
Umarım Android'e veya iOSa benzetmeye çalışmazlar.
monodimitri
Başarılı
Guzel olurdu gelirse ama şimdilik explorerpatcher ile bun düzeltmek mümkün.
Evet ExplorerPatcher'ı kullanıyorum ancak daha önce var olan bir özelliği yeni sürümde üçüncü parti yazılımla kullanmak zorunda olmak çok mantıksız.
Umarım görünürde de bir şeyleri değiştirir.
10 kullanıp değişim diyorsun Edge kullanmandan belli...
10 kullanıp değişim diyorsun Edge kullanmandan belli...
1- 11 kullanıyorum.
2- Edge şu an Chromium tarayıcılar arasında en performanslı ve hızlısı
3- Nickinin hakkını veriyorsun gibi.
1- 11 kullanıyorum.
2- Edge şu an Chromium tarayıcılar arasında en performanslı ve hızlısı
3- nickinin hakkını veriyorsun gibi.
Edge ile ne performansı? Avatarının altına bak...
Dosya Ekleri
Derdin bu mu seninde? Oturup sana bunu mu kanıtlayayım? Olan bu. Niye Windows 10 yazdığını da bilmiyorum.
Firefox'dan daha performanslı olduğu da kesin bu arada. Bir süre kullandım ama çekilecek gibi değil. Sana da floorp öneriyorum. Modlu Firefox diyebiliriz. Çok daha performanslı.
Microsoft Windows u ekosistem ürünü haline getirmektense hep sadece bir "ŞEY" e çevirmeye çalıştı. Nokia ile phone yapmaya çalıştı olmadı. Windows 8 ile tablet-dokunmatik kısıma göz kırptı olmadı. Surface ile tablet yapmaya çalıştı ama döndü dolaştı yine dokunmatik bilgisayar oldu. Tablet dendiğinde akla iPad geliyor. Herşeyi denedi ama farklı ihtiyaçlara cevap veremedi.
Ağzının suyu aka aka Apple ekosistemine bakıyor ama yanına yaklaşamıyor bile. En son 10->11 bedava yükseltmeyle falan anladı gibi sistemi ama hala kırk fırın ekmek yemesi lazım.
12 hakkında da konuşulur konuşulur yine önümüze saçma sapan bir şey koyarlar. Saçma sapan derken kötü anlamında değil, beklentilerimizden daha düşük olur anlamında. 11' in 10' dan çok çok farklı neyi vardı sorarım size? Devrim niteliğinde olan 5 şey sayabilir misiniz?
Ağzının suyu aka aka Apple ekosistemine bakıyor ama yanına yaklaşamıyor bile. En son 10->11 bedava yükseltmeyle falan anladı gibi sistemi ama hala kırk fırın ekmek yemesi lazım.
12 hakkında da konuşulur konuşulur yine önümüze saçma sapan bir şey koyarlar. Saçma sapan derken kötü anlamında değil, beklentilerimizden daha düşük olur anlamında. 11' in 10' dan çok çok farklı neyi vardı sorarım size? Devrim niteliğinde olan 5 şey sayabilir misiniz?
Microsoft Windows'u ekosistem ürünü haline getirmektense hep sadece bir "şey" e çevirmeye çalıştı. Nokia ile Phone yapmaya çalıştı olmadı. Windows 8 ile tablet-dokunmatik kısma göz kırptı olmadı. Surface ile tablet yapmaya çalıştı ama döndü dolaştı yine dokunmatik bilgisayar oldu. Tablet dendiğinde akla iPad geliyor. Her şeyi denedi ama farklı ihtiyaçlara cevap veremedi.
12 hakkında da konuşulur konuşulur yine önümüze saçma sapan bir şey koyarlar. Saçma sapan derken kötü anlamında değil, beklentilerimizden daha düşük olur anlamında. 11'in 10'dan çok çok farklı neyi vardı sorarım size? Devrim niteliğinde olan 5 şey sayabilir misiniz?
Olacaktı uygulama desteği olmadığına dair algı oluşunca çöktü...