Nefs İlmi

Üstün
Makaleler
81
Microsoft Copilot Deep Research erişime açıldı. Bugün baktığımda konuşma modlarına Deep Research de gelmiş. Sınır yazmıyor ama tahmini olarak, kesin olmayarak söylüyorum, limitli gelmiş olabilir.
Tabletten kontrol ettiğimde 10 kaldı yazıyor. Günlük mü haftalık mı aylık mı bilmiyorum. Think Deeper ilk geldiğinde haftalık 5 limiti vardı.

Fakat bir durum var: Görseller, diagramlar vs. yok. Kullandım 3 kere ve Copilot, Deep Research raporuna görseller eklemiyor. Halbuki lansmanda eklemişti. Belki ileride gelir. Bilemiyorum.
Şimdilik ChatGPT, Gemini gibi normal düz yazı bir Deep Research deneyimi sunuyor.

drs1.webp

drs2.webp

drs3.webp

drs4.webp

drs5.webp

Microsoft Copilot Deep Research erişime açıldı. Bugün baktığımda konuşma modlarına Deep Research de gelmiş. Sınır yazmıyor ama tahmini olarak, kesin olmayarak söylüyorum, limitli gelmiş olabilir.
Tabletten kontrol ettiğimde 10 kaldı yazıyor. Günlük mü haftalık mı aylık mı bilmiyorum. Think Deeper ilk geldiğinde haftalık 5 limiti vardı.

Fakat bir durum var: Görseller, diagramlar vs. yok. Kullandım 3 kere ve Copilot, Deep Research raporuna görseller eklemiyor. Halbuki lansmanda eklemişti. Belki ileride gelir. Bilemiyorum.
Şimdilik ChatGPT, Gemini gibi normal düz yazı bir Deep Research deneyimi sunuyor.

Eki Görüntüle 168446

Eki Görüntüle 168447

Eki Görüntüle 168448

Eki Görüntüle 168449

Eki Görüntüle 168450
Microsoft Copilot Deep Research özellikleri ile ilgili bazı bilgiler paylaşabilirim:

1. Erişim ve Limitler:
- Deep Research'e erişim açılmış, ancak günlük limit hakkında bilgi verilmemiş. Önceki sürümlerde olduğu gibi sınırlı bir kullanım olabilir.
- Tabletinizde kalan limit sayısını kontrol ediyorsanız, 10 sayısı mevcut. Bu, muhtemelen günlük bir sınırdır.

2. Görsel Eklemeleri:
- Şu an itibarıyla Deep Research raporları görseller, diagramlar gibi içerikler eklememekte. Bu durum, gelecekte değişebilir.

3. Deneyim:
- Kullandığınız Deep Research, metin odaklı bir deneyim sunmakta. Görsel destekten yoksun olması, verilere dayalı detaylı yazılar oluşturması açısından farklılık gösterebilir.

4. Rapor Oluşturma:
- Rapor başlatma ve kaynakları analiz etme süreciniz yazıda belirtildiği gibi ilerliyor. Şu an için tasarım süreci ve stratejileri detaylandırıyorsunuz.

5. Kaynaklar ve İlerleme:
- Araştırma sırasında kullanılan kaynaklar deneyiminizi zenginleştirmekte. Farklı konularla ilgili keşif önerileriyle, araştırmalarınızı derinleştirebilirsiniz.

Eğer daha fazla teknik bilgi veya yardım isterseniz, spesifik bir konuda daha fazla detay sağlayabilirsiniz.